Válassza az Oldal lehetőséget

Memóriamodulok a Teamtől az új X79-es platformra

Memóriamodulok a Teamtől az új X79-es platformra

Az elmúlt napok az új Sandy Bridge-E processzorokról és a velük érkező új X79-es lapkészletekről szóltak. Nem szabad azonban arról megfelejtkezni, hogy az új Intel Core i7 már támogatja a 4 csatornás memóriakezelést, így tömegesen várhatóak az ilyen jellegű KIT-ek érkezése. Az igazi hardcore tuning fanatikusak örömére a Team is bejelentette új memóriamoduljait.

TeamXtreemDark

 A Team Xtreem LV/Dark szériája kifejezetten azoknak ajánlott, akik fanatikusan a maximális teljesítmény kisajtolására törekszenek. Az eddig is széles körökben kedvelt modulok továbbra is közel maradhatnak a játékosok szívéhez, hiszen most már teljes körű 4-csatornás támogatással érkeznek, hogy remek szárnysegédjei legyenek az új Intel csúcskategóriás processzoroknak.

Az Xtreem LV családba tartozó modulok a legkeményebb tuningteszteken is megbízhatóan teljesítettek és mindemellett költséghatékony módon kínálnak olyan teljesítményt, amiért jó esetben egy árszegmenssel feljebb kell keresgélnünk. Az Xtreem LV család 1333 MHz-ről indul, a modulok legfelső határa 2400 MHz, 1,65 V-os feszültségen. Kapacitást tekintve pedig 2 GB-os kiszerelésben lesznek kaphatóak. A Xtreem Dark modulok esetében az órajelek legfelső határa “csak” 1866 MHz, de 4 GB-os méretben is elérhetőek. A Team mindig is nagyon elkötelezett volt a vásárlói felé és ezen a filozófián (szerencsére) nem is akar változtatni, hiszen az új memóriáik is élettartam-javítás- és cseregaranciával lesznek kaphatóak. A termékek végfelhasználói ára egyelőre nem ismert, további információkért látogassatok el a hivatalos oldalra: www.teamgroup.com.tw

Forrás: TechPowerUp

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2

Partnereink