Válassza az Oldal lehetőséget

Shuttle X50 – mindent egybe PC

Elérkeztünk bemutatónk utolsó oldalára, és erősen vakarom a fejem, hogy miként fejezzem be ezt a cikket. Ha az Index szakértő írásait szeretném követni, akkor kénytelen lennék magam is körbeköpködni a Shuttle X50-et, ahogy az ottani kollega az MSI készülékével tette. Valahol érthető is a köpködés, hiszen ezek a gépek nehezen illeszthetők be egy normál PC használatba merevedett agy számára a mindennapi életbe. Őszintén megmondom, én is így voltam vele. Az első délután csak bambán bámultam ki a fejemből, hogy mégis mire jó ez a gép, és hogy írjak róla legalább semleges cikket, ne olyat, amiből az derül ki, hogy felesleges megvásárolni, mert semmire se jó, felesleges kacat.

Azt nem mondom, hogy megvilágosodtam. Azt sem állítom, hogy a Shuttle X50 és társai a PC forradalmát jelentik. Nem merném áttörésnek sem nevezni, ám jobban belegondolva felesleges kacatnak sem mondanám. Tény, hogy manapság, amikor sok családban még a hagyományos PC is egy csoda, mert van rajta az a zinternet, akkor a többség nehezen fog egy ilyen újdonságot befogadni.

Shuttle X50 – mindent egybe PC 1

Azt is mondom azonban, hogy nézzünk inkább előre, és fedezzük fel, hogy az internet egyre több területre teszi be a lábát otthonainkban is, és a hagyományos böngészés mellett a kapcsolattartás egyik fő eszközévé vált. Emiatt, és persze a neten elérhető tömérdek tartalom miatt a lakáson belül hordozható gépeknek is meglehet, és meg is lesz a maguk szerepe. Bár a hűtők ajtajába épített kijelzőt és internetelérést még mindig feleslegesnek tartom, egy X50 kaliberű gépet már el tudnék saját lakásomban is képzelni. Innen kezdve pedig már minden a pénztárca és az elhatározás kérdése csupán.

A Shuttle X50 a Computer Emporium számítástechnikai nagykereskedés jóvoltából tett látogatást szerkesztőségünkben. Köszönjük!

A cikkhez fórumunkban szólhattok hozzá!


Shuttle X50 – mindent egybe PC 2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2