Válassza az Oldal lehetőséget

Teclast F6 Pro Notebook – a Xiaomin túl is van élet!

Teclast F6 Pro Notebook – a Xiaomin túl is van élet!

Ez a gép felkeltette a figyelmemet, és ez esetemben higgyétek el nagy szó!

Teclast F6 Pro Notebook 2

Túl sok tucat notebook teszten már ritkán kapom fel a fejem egy-egy új gépre. Ahhoz, hogy ez megtörténjen nem szükséges, hogy a szóban forgó notebbok bika erős legyen, az sem, hogy kiemelkedően szép vagy csendes legyen, inkább valahogy az egész összesége szükséges, az, hogy a gép úgy álljon össze, olyan hardverrel, olyan külsővel, ami passzol az árhoz. Nem is gondolnátok mennyire nem kézenfekvő ez az elvárás, rengeteg túlárazott masina van a piacon. A Teclast F6 Pro viszont nem ilyen!

Teclast F6 Pro Notebook 1

Ez a gép, a Teclast új masinája kecses és sokoldalú. Rendkívül takarékos, de a mindennapi kihívásoknak megfelelő a hardver, hiszen az Intel Core m3-7Y30 processzora került bele, ami normál módban mindössze 1,1 GHz-en működik, de ha kell a teljesítmény, akkor akár 2,6 GHz-ig is felpörög. A gépben nem kevesebb, mint 8 GB memória van, ami az ilyen kategóriájú masináknál értékelendő mennyiség, míg a háttértár egy 128 GB-os SSD meghajtó, ami, ha nem elegendő upgradelhető, vagyis jó hír, hogy nem egy beforrasztott tárolót kapunk. A kijelző 13,3 colos, és terészetesen FHD, vagyis 1920 x 1080 pixel felbontású.

Teclast F6 Pro Notebook 3

A gép ettől még csak egy szimpla notebook lenne, ha nem lehetne a kijelzőt teljesen kihajtani, de lehet! Ettől pedig a gép felhasználási területe megsokszorozódik. Persze ehhez a sokszorosodáshoz az is kell, hogy a kijelző érintésérzékeny legyen, persze így is van. Szóval szimplán kifordítva használhatjuk prezentációra vagy az asztalra állítva nézhetünk rajta filmet, teljesen áthajtva pedig a gép egy hatalmas 13,3 colos táblagéppé alakul át.

Teclast F6 Pro Notebook 4

A Teclast F6 Pro tehát egy igazi mindenes, a tökéletes útitárs akkor is ha csak az időt akarjuk elütni a távolságibuszon, de akkor is, ha munka ügyben kell utaznunk valahova. Teljesítményben természetesen nem fogja utolérni az 1000-1200 dolláros gépeket, de ha belegondolunk, hogy egy Xiaomi Notebook Pro árából két Teclast F6 Pro-t vehetünk, akkor talán érthető is miért.

A GearBest oldalán további adatokat is találtok a Teclast gépéről, kattintsatok ide: Teclast F6 Pro Notebook

Teclast F6 Pro Notebook - a Xiaomin túl is van élet! 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2