Válassza az Oldal lehetőséget

Világítsunk okoségővel – Xiaomi Yeelight teszt sok titkos információval!

20 / 100

Ott kezdeném, hogy a Xiaomi elég sok okos eszközt gyárt és árul. Van mozgásérzékelőtől a kamerán ár az okos konnektorig mindenféle varázslat, és ezeket reményeim szerint szép sorban ki is fogom próbálni!

Xiaomi Yeelight 2

Ezen eszközök mindegyikét fel kell installálni a telefonunkra, vagyis, ahogy feljebb már írtam, a Xiaomi felhő szolgáltatásába. Ezután bárhol, ahol net van, az pedig a mobilnet miatt már szinte mindenhol van, tudjuk vezérelni ezeket az eszközöket. Elsőre azt gondolnád, hogy ennek csak a mozgásérzékelő, kamera, riasztó csomagnál van értelme, de nem. Ha elutazol megteheted, hogy esténként rövid időre távolról felkapcsolod a lámpát, így olyan, mintha valaki lenne a lakásban. Hasznos dolog ez! Mondjuk az is, hogy a frászt tudod hozni a kedvesedre, aki este a TV előtt várja, hogy hazaérkezz, Te pedig ahelyett, hogy sietnél elkezded a lámpa színét állítgatni. Jó móka, kipróbáltam!

Xiaomi Yeelight 3

Ha ezt a cikket végig olvastad, akkor talán érezhetted belőle, hogy nem tartom butaságnak az okoségőt, sőt. Tudom nem jó szokás, de lefekvéskor a telefonom az ágy mellett tartom. Amióta okoségőm van nem bukdácsolok a sötétben az ágyig, miután lekapcsoltam a világítást, mert megtehetem ezt az ágyból is a telefonomon keresztül.

Ha későig dolgozom, de kell a fény, akkor szépen lehalkítom a lámpát, hogy épp annyi fényt adjon, amire nekem szükségem van, de lehessen tőle aludni.

Xiaomi Yeelight 4

Az okoségő tehát nekem bevált, már gondolkozom rajta, hogy a nappali után hova vegyek még belőle. Létezik a színesnél olcsóbb, csak fehér fényt adó verzió is, azon csak a fényerő és a hőmérséklet állítható.

Szóval haladjatok Ti is a korral, de most ne süssetek Váncza sütőporral, hanem világítsatok okos égővel! Tudom, hogy így a cikk alapján nehéz lesz dönteni, ezért hamarosan egy videós bemutatóval is jelentkezem!

Mint mindig, most is a végére maradt az ár, és abeszerzés helye. Most, amikor ezt a cikket írom az okoségőhöz még kupont is tudok adni, amivel 14 dollárért megvehetitek. A kuponkód XMYLAC. Ha a kóddal vásárolható adag elfogyott, akkor a rendes ár 17 dollár lesz, ami még mindig elviselhető szerintem!

Vásárláshoz kattintsatok ide: Xiaomi Yeelight RGB LED okoségő

Editor’s rating

{REVIEW}

label=Overall

decimal=0

max=10

Design=10

Features=10

Styles=9

Ease of use=9

Price=8

{/REVIEW}

Világítsunk okoségővel - Xiaomi Yeelight teszt sok titkos információval! 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2