Válassza az Oldal lehetőséget

Három EISA díjat kapott az LG

Az LG Electronics három terméke nyerte el idén a tekintélyes EISA (European Imaging and Sound Association) díjat.

 

Az EISA díj komoly elismerést jelent a szakmában, hiszen a szövetséget alkotó szakmai kiadványok szerkesztőiből álló zsűri a termékek szigorú tesztelése, elemzése és összehasonlítása után alkotja meg értékelését. Az LG LCD TV-ért, házimozi rendszerért és környezetbarát mobiltelefonért kapott elismerést.

Az LG idei teljesítményét az alábbi díjakkal ismerték el: A LED-es LCD LG 42LE5300 készüléket kiáltották ki Európa legjobb értéket kínáló LCD televíziójának, az LG HB45E házimozi rendszer kapta a legtöbb pontot kompakt házimozi rendszer kategóriában, illetve a hihetetlenül kelendő LG POP GD510 lett Európa első számú környezetbarát mobiltelefonja 2010-2011-ben. Az LG zsinórban másodszor hozta el a legjobb értéket kínáló LCD televízió, illetve az év környezetbarát mobiltelefonja díjakat.

 alt 
LG 42LE5300 LCD TV (2010-2011 legjobb értéket kínáló LCD televíziója) [+]

„Nagyon örülünk, hogy az EISA ilyen elismeréseket ítélt nekünk. Külön öröm, hogy ismét átvehetjük az év környezetbarát mobiltelefonjának, valamint a legjobb értéket kínáló LCD televíziónak járó kitüntetést. A díjak odaítélése újfent rávilágít az LG elkötelezettségére, hogy kiváló minőségű elektronikai termékeket biztosítson a felhasználóknak. Ezek kiugró teljesítményt nyújtanak, miközben az energiafogyasztást csökkentik, ezáltal pedig támogatják környezetvédelmi stratégiánk megvalósítását ugyanakkor remek ár-érték arányt képviselnek” – mondta el Dr. Woo Paik, az LG Electronics elnöke és technológiai igazgatója.

A szerzőről