Válassza az Oldal lehetőséget

A REALME 6, 6I ÉS C3 MÁR ELÉRHETŐ EURÓPÁBAN

A REALME 6, 6I ÉS C3 MÁR ELÉRHETŐ EURÓPÁBAN
84 / 100

A Realme ma hivatalosan is megerősítette, hogy három új okostelefonja elérhető a az EU-ban is.

A REALME 6, 6I ÉS C3 MÁR ELÉRHETŐ EURÓPÁBAN 1

A három középkategóriás mobil, a címben említett Realme 6, 6i és C3 már előrendelhető, de a szállítások csak április 16-án kezdődnek. A telefonok elsőként a Realme.com oldalon, vagyis a gyártó webhelyén, vagy az Amazonon vásárolhatók meg.

Realme 6

A REALME 6, 6I ÉS C3 MÁR ELÉRHETŐ EURÓPÁBAN 2

A motorháztető alatt egy MediaTek Helio G90T SoC-ot találunk, ez megegyezik a Xiaomi Redmi Note 8 Pro központi egységével, mi nagyon meg voltunk elégedve vele. A proci mellett akár 8 GB RAM-mal szerelt mobilt is vásárolhatunk. Hátul egy 64 megapixeles AI Quad kameracsoportot találunk. A kijelző egy kamera lyukkal és 90 Hz-es frissítéssel rendelkező darab. Egyéb funkciók között érdemes megemlíteni az NFC-t, az oldallapra szerelt ujjlenyomat-olvasót és a 30W-os gyorstöltést.

A Realme 6 április 6-tól kapható, és a 4 GB RAM / 64 GB tároló változatot 230 euróért kapjuk meg. A 4 GB/128 GB-os verzió ára 270 euró, de ha ez is kevés lenne, akkor választhatjuk a harmadik lehetőségként a 8 GB RAM és 128 GB tárhely párosítást 300 euróért. Az ár országonként változhat!

Realme 6i

A REALME 6, 6I ÉS C3 MÁR ELÉRHETŐ EURÓPÁBAN 3

A Realme 6i-t a MediaTek Helio G80 SoC hajtja meg. Van egy 48 megapixeles AI főkamerája, mellette pedig egy ultraszéles, egy portré és egy makro lencse. Az előlapon találunk egy 16 megapixeles szelfikamerát, és a hatalmas 6,5 colos kijelzőt. Ebben a készülékben is van NFC, az akkumulátor kellemes, 5000 mAh kapacitású, amellyel a telefon alkalmas arra, hogy más eszközöket is tölthessünk vele.

A telefon 4 GB RAM/128 GB belső tárhellyel kiépítéssel érhető el, és 200 eurót kérnek érte a végfelhasználóktól.

Realme C3

A REALME 6, 6I ÉS C3 MÁR ELÉRHETŐ EURÓPÁBAN 4

A Realme C3 az egyik legjobb ár-érték arányú készülék a kínai mobilok között. Ez egy alsó-középkategóriás mobil, amiben MediaTek Helio G70 SoC dolgozik, hátul pedig három kamerát használ. A kijelző képátlója 6,52 col. Az Android 10-zel és Realme felhasználói felülettel érkező telefonban 5000 mAh kapacitású akkumulátor került.

A C3 160 euróba fog kerülni, a memória/háttértár kiépítés 3 GB / 32 GB lesz.

 

További mobiltelefon hírek oldalunkon

 

Realme telefonok – Banggood

Realme telefonok – Gearbest

Kuponért csatlakozzatok Facebook csoportunkhoz: Kínából rendelők Facebook csoportja

A REALME 6, 6I ÉS C3 MÁR ELÉRHETŐ EURÓPÁBAN 5

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.