Válassza az Oldal lehetőséget

A YouTube gyöngyszemei

A YouTube gyöngyszemei

Tech videók árérzékeny játékosoknak!

youtube logo a2

A RandomGaminginHD nevétől (valamelyest) eltérően nem az oly népszerű játékmenet videókra fókuszál, a fő irányvonal a hardver különlegességek bemutatásánál csapódik le. Ehhez természetesen gyakorta előkerülnek a népszerűbb címek (Counter Strike, Rocket League, Overwatch stb.), de a lényeg a rövid teszteken van, semmint a játékokon. A videók egészen széles palettát ölelnek fel, az pedig kifejezetten örömteli, hogy a hangsúly a régebbi, valamilyen szempontból speciálisnak mondható vasakon van – néhány példa erre: Radeon HD 5970, FX-9590, Asus Mars II, GTX 690. A nagyágyúk ellentettjeit is fellelhetjük, így akad itt egymagos Celeron, Pentium D, Intel GMA 3100, GeForce GT 520, AMD A4 3300 és a HD 6450 is tiszteletét tette már. A csatorna több mint 5 éve aktív, úgyhogy igen tekintélyes a kínálat.

A legtöbb felvétel hossza nem éri el a 10 percet.

A fentieken kívül szót érdemelnek még a hamis termékes videók – az egyik kedvencem a 775-ös „Ryzen” CPU –, váratlan pillanatokban nincs hiány a kihívásos jellegű felvételeknél sem, ahol a feladat egy marék aprópénzből számítógépet vásárolni! Összességében nézve figyelemre méltó az alaposság – mármint YouTube szinten –, például a grafikus szörnyetegeknél az átlag képkockaszám mellett a minimum értékeket is megtudjuk. Utóbbi ponton a többesszám nem véletlen, az 1 és a 0,1 százalékos mutató indokolja – ezzel a módszerrel a pillanatnyi akadások is kimutathatóak.

Kicsit másabb, mint amikor valaki a GeForce GTX 1080 Ti-hez ül le tesztelni.

Nem mehetünk el szó nélkül a negatívumok mellett sem. Határozottan ritkák a különkiadások, a videókban pedig ugyan izgalmas cuccok jelennek meg, ám azok talán kissé unalmas séma alapján látnak napvilágot.

Mindent összevetve bátran ajánljuk nektek a csatornát, ha pár perc erejéig megint látni akarjátok az öreg harcosokat, akik fénye talán mára már egy kicsit megkopott, a gyakorta felejthetetlen élmények, sztorik viszont minden rosszat feledtetnek. Nektek melyik videó tetszett a legjobban a csatornáról?

Forrás: YouTube

A YouTube gyöngyszemei 1