Válassza az Oldal lehetőséget

Apró és csillog, ez az ADATA új pendrive-ja

Az ADATA új háttérat dobott piacra, ami nagyon kicsi, de cserébe csúnya. Na jó, ízlés kérdése csupán, hogy kinek mi tetszik, de az biztos, hogy egy picit giccses a cucc. Az új háttértár neve DashDrive Durable UD310 Jewel Like, ami azt gondolom mindent elmond.

productImage2678

Azzal mondjuk nem lehet vitatkozni, hogy kicsi, mindössze 23 x 17 x 7 milliméteres kiterjedéssel bír, tömege pedig csak 2,5 gramm. Ennek ellenére a kapacitásával nincs probléma, hiszen 8-, 16- és 32 gigás kivitelben is kapható. Akik szeretik a feltűnést azok választhatják a vörös kivitelt, akik nem azok maradjanak a feketénél. A csatoló USB 2.0 szabványt támogatja, de visszafelé is kompatibilis az USB 1.1-el. A gyártó élettartam garanciát ad rá. Hazai árról még nem rendelkezünk információval.

productImage3481

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2