Válassza az Oldal lehetőséget

ASUS Transformer PAD Infinity és a mostohagyerek esete

Egyszer volt, hol nem volt. Nem, így már több cikket is kezdtem, ezt most másképp kéne. Szóval valamikor, régen, amikor még újdonság volt az ASUS Transformer PAD Infinity el lettem felejtve. Most éppen felhúztam az orrom, megsértődtem és leraktam a virtuális pennát, és az jár a fejemben, hogy írjon róla, akinek hat anyja van. Mondhatni mostohagyerek lettem, hiszen minden médiumhoz eljutott a pad, csak hozzám nem.

850315

Most, hogy mégis kezembe kaptam sokat gondolkoztam rajta, hogy mit is írhatnék, ami kicsit is új, amit nem olvashattak azok, akik ilyen táblagép vásárlásán törik a fejüket. Nos, rájöttem, hogy semmit, hiszen magyarul is több cikk, sokoldalasak érhetők el a gépről, amik minden porcikáját kitárgyalják, górcső alá veszik, fényképezik jobbról, balról, elölről és hátulról.

 

Hát igen, ilyen a mostohagyerek élete, örül, mert ha késve is, de legalább megkapja a féléves hardvereket.

 TF700 purple_001

No, de természetesen nem én lennék, ha nem találnék ki valamit, ami miatt mégis új dolgokat tudok írni. Sz..ni rá, ha már így esett, akkor hozzuk ki a legtöbbet a lehetőségből, hogy írhatok erről az amúgy csodálatosan jó gépről. Mert, még ha féléves is, azért azt le kell szögezni, hogy a konkurencia még most is éppen csak felzárkózik, így a képességek tekintetében nem lehet panaszom. Hogy mik ezek a képességek, azt valamelyik oldalon majd le is írom, addig is rágjátok a körmötöket kicsit, legalább nem kopik a körömolló!

 TF700 purple_002

Na, akkor itt az idő, kérdezzétek már meg végre, hogy mégis, mi a franckarikát tudok újat írni! Nem hallom, nem látom a kezeket! Oké, Te ott az utolsó sorban, kérdezz! Aha, jó kérdés, szóval tolmácsolom azoknak is, akik nem hallották volna. A kérdés úgy szólt, hogy először is, nem unom-e a felesleges szövegelést, másodszor pedig mi lesz, amiről újat tudok írni, olyat, amit más még nem írt le?

 TF700 purple_004

A válasz pedig csak ennyi: a Jelly Bean.

 

Mi az a Jelly Bean? Hát bizony, az nem más, mint egy cukorka, amit a Google beletöltött az Androidos készülékekbe. Édes, kicsit szirupos meg ragadós, mégis nagyon vonzó, saját magát etető cukorka, ami nem más, mint az egyik legfrissebb Android rendszer, amit a két ügyes kezemmel telepítettem fel az ASUS Transformer Pad Infinity-re! Íme tehát egy cikk, amiben az ASUS egyik Transformere házasságot kötött egy csomag cukorkával.

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.