Válassza az Oldal lehetőséget

ASUS Transformer PAD Infinity és a mostohagyerek esete

 

Nos, ez az oldal lesz a legrövidebb a cikkben, mivel itt csak egy táblázatot fogtok találni. Ígérem, ha újabb táblagép érkezik, akkor majd azzal is össze fogom hasonlítani az eredményeket, de addig be kell érnetek egy szimpla számsorral.

 TF700 purple_051

Ami számomra inkább érdekes volt, az üzemidő mérése. Szinte felesleges egyéb teljesítmény tényezőket méricskélni ezeken a csúcs táblákon, hiszen minden program akadás nélkül fut rajtuk, az új Nép Puskás-stadiont meg nem táblagépen fogják tervezni.

Szóval az üzemidő. Nem érdekelt, hogy alvó állapotban mennyi ideig működik a gép, hiszen, ha ilyet veszek, használni akarom, ráadásul aktívan. Emiatt mindössze két tesztet végeztem el. Az elsőn non-stop filmet néztem Wi-Fi-n keresztül a Youtube kliensen, a másodikon a képernyő kikapcsolását tiltottam le, és nagyjából harmadrészben interneteztem, játszottam, illetve egyszerűen csak feküdt az asztalon a gép bekapcsolt kijelzővel.

 

Az első, vagyis a Youtube tesztben 6 óra 26 percen keresztül mentek a filmek, a második vegyes tesztben 5 óra 37 percet bírt az ASUS Infinity. Ezek igen kellemes értékek!

 

Lássuk akkor a tesztprogramok eredményeit!

 

Antutu Benchmark12529 pont
Linpack Single55,226 MFlops
Linpack Multi144,778 MFlops
SmartBench Productivity4032 pont
SmartBench Game1861 pont
Quadrant3756 pont

 

 

.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2