Válassza az Oldal lehetőséget

EuroCase tápegységek az ínséges időkre

Legutóbb egy nívósabb gyártó kedvező ár/teljesítmény arányú modelljét vettük górcső alá a Seasonic SS-500ET személyében, most azonban egy kicsit az alsókategóriás tápok világába kalandozunk, melyhez a szereplőket a EuroCase szolgáltatja. Két abszolút “zacskós” — de ehhez mérten rendkívül olcsó — típust követően egy erősebb és minőségileg is néhány lépcsőfokkal feljebb elhelyezkedő termék következik majd a következő sorrendben:

  • 350X
  • ATX-400 JSP
  • ATX-550 JSP

EuroCase tápegységek az ínséges időkre 1

EuroCase 350X

Ez a teljesítményben is az alsóbb régiót erősítő termék a standard elemeket viseli magán: szürke, acél ház és egyszerű kábelek. Az apróbb pozitívumokat a részletekben kell keresni, például a szellőzés a 12 cm-es ventilátor és a méhkaptáros rács alkalmazásával valószínűleg nem fog problémákba ütközni. Hátul a 230 V-os tápbemenet mellett billenőkapcsolót is találunk. A kábelek nem harisnyázottak, hosszuk is a kategóriára jellemző. Rendelkezésre az alábbi fajtájú és mennyiségű csatlakozók állnak:

Főtáp:

1 darab 24 tűs + 1 darab 4 tűs

Molex:

4 darab

SATA:

1 darab

FDD:

1 darab

EuroCase tápegységek az ínséges időkre 2EuroCase tápegységek az ínséges időkre 3

Mondjuk úgy, a csatlakozók száma igazodik a táp teljesítményéhez, de az egyszem SATA-csatlakozót még ezt figyelembe véve is kevésnek érezzük, így valószínűleg szükségünk lesz molex-SATA átalakítóra.

Főbb jellemzők:

  • ATX 2.03 szabvány teljesítése
  • Bemeneti feszültség: 230 V
  • Bemeneti áramerősség: 4 A
  • Bemeneti frekvencia: 50 Hz
  • TÜV, CE, CB, B, PCT

EuroCase tápegységek az ínséges időkre 4 EuroCase tápegységek az ínséges időkre 5

A fedelet eltávolítva belekukkantottunk a doboz belsejébe, ahol a primér oldalon két darab, 470 µF-os, 85 °C-ra hitelesített pufferkondenzátort találtunk, míg a szekunder oldalon ugyanezek a paraméterek 2200 µF-ra, illetve 105 °C-ra módosultak. A 120 mm-es légkavaróról nem tudtunk plusz infókat kideríteni, a google igen szűkszavúan nyilatkozott a sorozatszám beírását követően (M1202512M). A ventilátor fordulatszámának vezérlése automatikus.

EuroCase tápegységek az ínséges időkre 6 EuroCase tápegységek az ínséges időkre 7

EuroCase tápegységek az ínséges időkre 8 EuroCase tápegységek az ínséges időkre 9

EuroCase tápegységek az ínséges időkre 10

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2