Válassza az Oldal lehetőséget

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói

Konyha, háztartás, ruházat, de minden Xiaomi és minden akciós.

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói


 

Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

Ebben a hónapban 16 Xiaomi akciót gyűjtottem össze nektek. A cikk írásakor ezen termékek mindegyike megtalálható a cseh raktárban (CZ, mindig ellenőrizzétek), és egy kivételével mindegyikhez találtam kupont is, amivel az amúgy is jó árakat még jobbá tehetjük.

A mostani termékek java része háztartási eszköz, de azért akad egy-két egyéb érdekesség is, pörgessétek végig a listát!

Ám előtte ne feledkezzetek el róla, hogy Youtube csatornánkon  robotporszívót nyerhettek. Iratkozzatok fel, ne hagyjátok ki a lehetőséget!

Katt ide:

Robotporszívó nyereményjáték


 

Xiaomi Mijia STYTJ02YM lézeres robotporszívó

 

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 1

Ne is gatyázzunk sokat, kezdjük a listát a legdrágább tétellel. Ezekbe az akciós válogatásokba nem szoktam robotporszívót tenni, de ennek most annyira jó az ára (90 ezer forint alatt van), hogy nem tudtam kihagyni.

Természetesen mindent tud, amit egy modern Xiaomi robottól elvárunk. Van lézeres távolságmérés, valós időben számolja a takarítási útvonalat, van MOP funkció, rengeteg szenzor, térképszerkesztés, több féle takarítási mód. Egy ilyen rövid leírásban nem is fér bele minden.

Szóval a lényeg, hogy ilyen olcsón ezt a porszívót eddig nem kaptuk meg, főleg nem a cseh raktárból, szóval, ha lézeres Xiaomi robotot keresel, akkor erre érdemes lesz lecsapni!

A vásárláshoz használd a BGEPUYTXMSR kuponkódot, amivel a porszívó ára 87 336 forint lesz itt:

Xiaomi Mijia STYTJ02YM lézeres robotporszívó

 


 

Xiaomi IMILAB 1080P Smart Home IP kamera

 

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 2

Második áldozatunk ma a Xiaomi beltéri biztonsági kamerája, még pedig az egyik legkedveltebb darab. Forgatható 360 fokban, 1080p-s felbontása van, használható a Xiaomi okos otthon applikációjával. Felvétel tud menteni memóriakártyára, felhőbe vagy NAS-ra. Van éjszakai mód 10 méteres hatótávval, mesterséges intelligenciával megtámogatott ember felismerés, hogy a kutyára, macskára ne riasszon be. Szóval tud mindent, amit kell.

Ha igénybe veszed a BGHU0359 kuponkódot, akkor 9355 forintért tudod megkaparintani itt:

Xiaomi IMILAB 1080P Smart Home IP kamera

 


 

Deerma VC01 Max vezeték nélküli állóporszívó

 

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 3

A VC01 egy meglehetősen kedvelt porszívó volt, de elérkezett az idő, hogy fejlesszenek rajta. A VC01 Max még mindig a belépő szintet képviseli, ám nem egészen úgy, mint az elődja, hiszen, hogy mást ne mondjak, a szívóerő 50 százalékkal lett nagyobb.

Ráadásként a szénkefés motort egy takarékos szénkefementesre cserélték, így nem csak a szívóerő nőtt jelentősen, hanem az akkumulátoros üzemidő is, ez 50 százalékkal gyarapodott. Az már csak hab a tortán, hogy az új verzióhoz még egy MOP fej is tartozik, így a nedves feltörlés is megoldott.

Szerencsére egy dolog nem változott, az ára. A BGHU0355 kuponkóddal a porszívó ára alig magasabb, mint 30 ezer forint.

Deerma VC01 Max vezeték nélküli állóporszívó

 


 

Xiaolang HD-YWHL01 ruhaszárító és sterilizáló

 

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 4

Ugorjunk be a fürdőszobarészlegre, és nézzük meg ezt a centrifugának látszó tárgyat. A szemünk csak félig csap be minket, mert ennek, mint egy normál centrifugának is, az a feladata, hogy megszárítsa a ruhákat. Ehhez azonban nem kezdi el pörgetni, inkább meleglevegőt használ, mint a nagyobb szárítógépek.

Plusz jó hír, hogy nem csak szárít, hanem fertőtlenít és a vírusokat is elpusztítja a beépített UV sterilizálóval, ami a fényével és ózonnal éri el a kellő hatást. Extraként a szerkezetbe építettek egy aromaterápiás dobozkát is, amibe illatosítót tehetünk a szárítás megkezdése előtt.

A szerkezet ára a BG3YWHL01CZ  kuponkóddal most 29 942 forint itt:

Xiaolang HD-YWHL01 ruhaszárító és sterilizáló

 


 

Xiaomi Pinlo ultravékony gél toll készlet

 

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 5

A csomagban 12 színt találunk. A Xiaomi gél tollai jók, így gondolom ez is (ezzel még nem tallkoztam). A készlet extrája, hogy a megszokottnál vékonyabb, 0,4 milliméteres a vonalvastagság.

Az ára alacsony, a BGAFF10OFF kuponkóddal 2520 forintot kell érte fizetnünk itt:

Xiaomi Pinlo ultravékony gél toll készlet

 


 

XIAOMI POLARIZED PILÓTA NAPSZEMÜVEG

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 6

Ez a hagyományos kialakítású forma ezredik reneszánszát éli, talán sosem megy ki teljesen a divatból. Én először a nyolcvanas-kilencvenes évek filmjeiben láttam ilyet, menő nyomozók, pilóták viselték, eltakarta a fél arcukat és annyira cool csávók voltak, hogy mindenki ilyen szemüveget akart. Az első napszemüvegem is ez a dizájn volt, igaz már vagy harminc éve elvesztettem.

Amit a szemüvegről el lehet mondani, hogy az üveg legnagyobb szélessége és magassága 54 milliméter, a szár pedig 145 milliméteres. A szemüveg tömege 1,9 gramm, anyaga pedig rozsdamentes acél.

Ennek az UV 400-as minősítéssel rendelkező, iszonyat menő napszemüveg az ára jelenleg 5612 forint. Kupon sajnos nincs hozzá, de így is a megfizethető kategóriába esik

XIAOMI POLARIZED PILÓTA NAPSZEMÜVEG

 


 

Zanjia GT-301W gőzvasaló

 

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 7

A Xiaomi gyárt néhány gőzvasalót, a vásárlói értékelések egyöntetűen jók ezeknél. Ennél a darabnál például a 84 értékelésből 80 adott maximális 5, és négy egyel kevesebb, négy csillagot. Ennél rosszabbra senki nem értékelte.

A működés egyszerű, van egy víztartály, a gépben egy pumpa és egy fűtőbetét, ami a vízből gőzt készít. Ez t a gőzt nyomja rá a ruhára, ezzel kisikítja a ráncokat és nem mellesleg starilizál is, ami manapság azért nem egy rossz képesség.

Okosfunkciók itt nincsenek, kivéve persze a hőfokszabályzást, ami automatikus. A lényeg nem is az okosság, hanem az, hogy működik, és akár a vállfán is ki tudjuk “vasalni” az ingeket, pólókat.

A vásárláshoz használd a BG301WFYE kuponkódot, ezzel az ára 9355 forint lesz itt:

Zanjia GT-301W gőzvasaló

 


 

Xiaomi Sneakers 4 sportcipő

 

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 8

Na, erről a cipőről lenne mit írnom, hiszen majd egy éve használom magam is. Azonban most nem szaporítom a szavak számát, egyszeráen csak adok egy linket, ami elolvashatjátok a cipőről írt cikkemet, illetve megnézhetitek a videót is, ami készítettem:

XIAOMI SNEAKERS 4 CIPŐ TESZT – A LÁBAD TUTI EZT VÁLASZTANÁ!

Ha megtetszett, akkor használd a BGSFMJ4 kuponkódot, ezzel a cipő ára 16 840 forint lesz. Figyelem, csak 43-44-es méretek vannak a cseh raktárban, és a kék verzióból már csak néhány darab áll rendelkezésre!

Vásárlás itt:

Xiaomi Sneakers 4 sportcipő

 


 

XIAOMI TDS vízminőség teszter

 

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 9,

Erről a cuccról már többször írtunk, a navében ott van minden amit tud. Ja még sem, mert azért lényeges, hogy a tényleg elég sok féle szennyeződést képes kimutatni a nehézfémektől a különböző sókig. Ha úgy érzed nálatok koszos a víz, akkor ellenőrzésre ez mindenképpen jó lesz, és az ára sem magas.

Az 13f142 kuponkóddal 3320 forintért teheted kosárba itt:

XIAOMI TDS VÍZMINŐSÉG TESZTER

 


 

Baseus szappanhab adagoló

 

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 10

Irány ismét a fürdőszoba! A Baseus érintésmentes szappanhab adagolója a nyagobbak közül való, ráadásul jól is néz ki. Legalábbis nekem jobban tetszik, mint a megszokott formájú darabok. Ebben is van egy motor, ami a folyékony szappanból habot csinál, és van egy infraérzékelő, ami bekapcsolja a motort, ha a kezünket a kifolyó alá tesszük.

Az áramellátás 4 darab AA elemmel történik. A leírásban a gyártó 6000 használatot ír az élettartamra, vagyis normál használat mellett éveket el kell mennie.

Ha megtetszett, akkor használd a BGFE19Q4 kuponkódot, amivel 7200 forintért magadévá teheted itt:

Baseus szappanhab adagoló

 


 

Xiaomi Mijia 20 colos, óriás, digitális rajztábla

 

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 11

Vettem magamnak a bátorságot, és a megszokott rajztábla helyett a legnagyobb mérethez kerestem akciót. A Xiaomi legnagyobb digitális rajztáblája nem kevesebb, mint 20 colos képátlóval bír, vagyis tényleg méretes darab. A legkisebb pont a fele ennek, 10 colos.

Képességekben nincs különbség. Kapunk egy mágneses tollat mellé, amivel rajzolhatunk. A kijelző érintésérzékeny, de nem egy fokozatban, mint az olcsóbb tábláknál. Itt a nyomás függvényében változik a húzott vonal vastagsága. A minőség természetesen első osztályú (ebből van egy itthon nekem is, tanúsíthatom), hiszen Xiaomi. Jó hír, hogy az elem is cserélhető benne, szóval, ha lemerül nem kell kukázni.

Az ára természetesen magasabb, mint a kicsi tábláké, a BGMICZ861 kuponkóddal 13 700 forintot kell érte fizetnünk itt:

Xiaomi Mijia 20 colos, óriás, digitális rajztábla

 


 

Yeelight 5 méteres okos LED-szalag

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 12

Sajnos ehhez sem lesz kupon, de azért betettem a listába, mert az utóbbi hónapokban néhány ezer forinttal olcsóbb lett. A sajátomat még karácsony előtt rendeltem meg, abből lett a konyhapult alatti világítás. Nagyon szeretjük. Teljes fényerőn elegendő a fénye ahhoz, hogy dolgozzak a pulton, ha viszont leveszem a fényerőt, a színhőmérsékletet pedig melegre állítom, akkor hihetetlenül hangulatos megvilágítást kap a konyha.

A felszereléshez én egy erősebb kétoldalas ragasztószalagot használtam. Méterenként vágható, forrasztható. A LED-sor jó tulajdonsága, hogy a Xiaomi okosotthonokba integrálható, működik a Xiaomi Home applikációval, így például mozgásérzékelés is beállítható (ha van mozgásérzékelő szenzorunk) A Xiaomi ökoszisztéma mallett hazsnálható Amazon Alexa, Google Assistant és Apple Home Kitt rendszerekhez is.

Az ára jelenleg 14 346 forint, és itt tudod megvásárolni:

Yeelight 5 méteres okos LED-szalag

 


 

YEELIGHT YLCT01YL éjjeliszekrény lámpa

 

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 13

Maradjunk is a világításnál, az okosvilágításnál, de most a konyhából a hálószobába érkezünk. A Yeelight kimondottan éjjeliszekrényekre szánja ezt a lámpáját, ami a megszokott módon okos, vagyis akár telefonról is vezérelhető. Persze ez nem annyira ényeges, az már inkább, hogy mindenféle automatizmust beállíthatunk, így például azt, hogy reggel, amikor felkelünk bekapcsolódjon, de alacsony fényerővel, hogy ne süsse ki a szemünket.

A benne lévő LED-ek nem csak fehér fénnyel képesek világítani, így nem csak olvasáshoz, hanem hangulatvilágítshoz is megfelelő lesz. A vezérlése érintésérzékeny, így gombok nyomogatása nélkül tudjuk állítani a színeket, a fényerőt.

Ha megtetszett, akkor a BGAFF10OFF kuponkóddal 15 016 forintért teheted kosárba itt:

YEELIGHT YLCT01YL éjjeliszekrény lámpa

 


 

Xiaomi IMILAB EC3 biztonsági kamera

 

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 14

Egy újabb kamera, de ez nem bel- hanem kültérrre való. Ahogy a cikkben előrébb található darab, úgy ez is okos otthonba illeszthető. Afelbontása ennek is 1080p, vagyis FHD. A kamera forgatható is, igaz nem 360 fokban, mint a beltéri verzió. A csatlakozás lehet vezetékes vagy vezeték nélküli, a ház természetesen vízálló, és van éjszakai mód is.

Most ehhez is van kuponkód, a BGCuponation10 kóddal 19 650 forintért tehető kosárba itt:

Xiaomi IMILAB EC3 biztonsági kamera

 


 

Xiaomi 100W Bluetooth 5.0 SoundBar mélynyomóval

 

A hónap legjobb cseh raktáras Xiaomi akciói 15

Mai utolsó áldozatunk leginkább a nappaliba, a TV mellé/alá illik, ez ugyanis egy olyan hangsugárzó, amit kimondottan lapostévékhez ajánlanak.

A Xiaomi soundbarok jó darabok voltak eddig is, de egy dolog nagyon hiányzott melléjük, egy jó mélynyomó. Nos, most már ezt is megkapjuk, ígyaz, a komolyabb csomagért többet is kell kipengetnünk. Na de, valamit, valamiért ugye, ha kellemes, dübörgős mélyeket akarunk hallani, akkor élyebben a zsebünkbe kell nyúlnunk.

A külső természetesen nagyon jó, a minőség igazi Xiaomi. Szerelhető falra, de tehetjük simán a tévé elé is. A Bluetooth mellett kapunk két féle kábeles kapcsolatot is, ha azt jobban preferálnánk. A hangerővel nem lesz gond, azt hiszem 100 wattnak elégnek kell lenni minden tévé mellé.

Ehhez a csomaghoz most nagyon jó kupont találtam, amivel az eredeti 86 600 forintos ár helyett 49 900 forintot kell csak fizetnünk. A vásárláshoz használd a BG35541T kódot itt:

Xiaomi 100W Bluetooth 5.0 SoundBar mélynyomóval

 


 

ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most robotporszívót nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

Ne feledd, a fenti termékek, ha egyesével és nem európai raktárból rendeled őket, akkor sem vámkötelesek. Ám, ha a rendelés összértéke meghaladja a 40 dollárt (szállítási díjjal együtt), akkor már vámkötelessé válik a csomag. Ha szeretnéd, hogy a vámot az eladó fizesse meg helyetted, akkor kínai raktárból (CN, HK) rendelés esetén mindig válaszd a vámmentes EU Priority Line szállítási módot!

 

Hasonló cikkek oldalunkon

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.