Válassza az Oldal lehetőséget

Téli újdonságok az AVerMediától és az Edimaxtól

Téli újdonságok az AVerMediától és az Edimaxtól 1

Hybrid Super 007 / Volar HX / Hybrid+FM Cardbus

A lehetőség már régen megadatott azok számára, akik számítógépüket televíziózásra is szeretnék használni. Az egyes gyártók olyan hardvereket és számítógéphez csatlakoztatható multimédiás perifériákat készítenek, amellyel a külső képi forrást kijelzőnkön nemcsak megjeleníti, de tárolja is. A televízióadás minősége azonban nagyban befolyásolja a kivetített, vagy elmentett anyagot. S mint minden technikai irányzatban, itt is jelentős fejlődést tapasztalhattunk az évek során, de a digitális sugárzás beköszöntével az ilyesfajta szabadidőtöltés minősége és élménye ezáltal magas színvonallal illetődik. Az egyik ilyen TV-tunerekkel foglalkozó gyártó az AVerMedia, mely márka helyenként már előfordult a HOC hasábjain, ilyen eset volt az első általunk tesztelgetett komplett házimozi PC (HTPC), amely egy AVerMedia TV-tuner kártya és annak szoftvere szolgáltatta a televíziózást. A most következő tunerek nagyjából ugyanazt a minőséget hivatottak garantálni, azonban a különböző csatlakozások miatt más-más szegmensbe tartozó felhasználókat próbálnak kielégíteni.

Téli újdonságok az AVerMediától és az Edimaxtól 2

Amit még fontos elmondani a most következő DVB-T (Digital Video Broadcasting – Terrestrial)-vevőkről, hogy már támogatják a digitális műsorszórás Magyarországon alkalmazott szabványát, az MPEG-4-et. Ez azonban még nem hardveres, hanem szoftveres megoldású. A gyári lemezeken található program csak MPEG-2-es támogatottságot kapott, de a az alábbi linkről letölthető az AVerTV soron következő bétája, mely az új szabvánnyal is elbír.

 • AVerMedia
  • AVerTV Hybrid+FM Cardbus
  • AVerTV Hybrid Super 007
  • AVerTV Hybrid Volar HX

Mindezek után szó lesz még néhány Edimax vezetéknélküli eszközről, melyek között találunk routert, PCI kártyát és USB-s megoldásokat is. A a 802.11n szabvány egyre nagyobb térnyerése okán a mezőny két tagja is birtokában van a Draft N és a MIMO technológiának, de akinek nincs szükség a nagyobb sebességre, nyugodtan választhatjuk a régebbi és egyben olcsóbb modelleket.

Téli újdonságok az AVerMediától és az Edimaxtól 3

 • Edimax
  • nMax Wireless N router (BR-6524N)
  • nMax Wireless N PCI Adapter (EW-7727IN)
  • nLite Wireless USB Adapter (EW-7711UAN)
  • Wireless N USB Adapter (EW-7316UG)

Téli újdonságok az AVerMediától és az Edimaxtól 4

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2