Válassza az Oldal lehetőséget

Toshiba Qosmio X870: gamer laptop 3 gigás grafikus chippel

Ha olyan hordozható számítógépet keresünk, amin gond nélkül futnak a legújabb játékok, akkor érdemes egy pillantást vetnünk a Toshiba notebookjára.

toshibax870

A Qosmio X870-be 17,3 hüvelykes, 3D-s FullHD kijelző kerül, amely a GeForce videokártyának köszönhetően az NVIDIA 3D Vision technológiát használja majd. Mivel játékosoknak szánt masináról beszélünk, természetesen az 5 ms válaszidő is alapkövetelmény és ennek eleget is tesz a Toshiba. A gép erejét a “legújabb” Intel CPU-k valamelyike és az egyelőre ismeretlen, “következő generációs” 3 GB RAM-mal megtámogatott NVIDIA GPU biztosítja, a titkolózást egyelőre elfogadjuk, hiszen csak a második negyedévben érkezik az X870. A laptop akár 2 TB-os tárhellyel vagy hibrid SSD opcióval is megrendelhető lesz. Természetesen kapunk HDMI-t és négy USB 3.0 csatlakozót is, melyből kettő kikapcsolt állapotban is tölteni tudja különböző készülékeinket. Egy prémium notebookba általában ehhez illeszkedő hangszórók is kerülnek, ezt a Harmon Kardon szolgáltatja. Az éjszakai játékot a piros háttér-világítású billentyűzet könnyíti meg, de a nagy méretű tapipad is a jobb írányíthatóság érdekében került a klaviatúra alá, bár valószínűleg kevés profi használja majd. Emellett megkapjuk a szokásos, ám kötelező kiegészítők sorát is, vagyis nem marad ki a Qosmio X870-ből a DVD író/opcionális BluRay ROM, Gigabit Ethernet, WiFi modul, Bluetooth 4.0 és a FullHD webkamera sem.

Az árakról egyelőre nincsenek információink, ahogy a pontos specifikációról sem, de amint publikusak lesznek ezek az adatok, tudatjuk veletek. 

 

Forrás: Electronista

Toshiba Qosmio X870: gamer laptop 3 gigás grafikus chippel 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2