Válassza az Oldal lehetőséget

2011-2012 EISA elismerések – telefon díjak

2011-2012 EISA elismerések – telefon díjak

2011-2012 EISA elismerések – telefon díjakAz EISA szerint ezek az év legjobb mobil termékei.

Az Európai Kép és Hang Szövetség (EISA) tagmagazinjainak szerkesztői minden évben összegyűlnek, hogy egy több napos tanácskozás után megválasszák az adott időszak legjobb, legizgalmasabb termékeit. A díjakról egy független szakértőkből álló testület dönt, amelyet 20 ország több mint 50 vezető magazinjának szerkesztői alkotnak. A díjak a fejlett technológiát és funkciókat, valamint a valódi értéket képviselő terméktervezést ismerik el, de a döntések során az EISA csak saját szempontjait veszi figyelembe.

EISA hivatalos értékelések:

2011-2012 EISA elismerések - telefon díjak 1Európa Tablet Készüléke 2011-2012 – Acer ICONIA TAB A500

Az Acer ICONIA TAB A500 táblagép 10.1” (26.6 cm) kijelzővel, nVidia Tegra két dupla-processzoros Android v3.0 Honeycomb operációs rendszerrel rendelkezik és egy táblagép létező összes szolgáltatásával rendelkezik. A lineáris tervezés mellé csiszolt alumínium keretet és fedelet kapott. 3G, Wi-Fi DLNA kompatibilitással és Bluetooth kapcsolattal nyújt gyors elérést, míg az USB és micro USB port, beépített GPS és mikro HDMI kimenet lehetővé teszi a felhasználónak az 1080p felbontású videokép élvezetét a televízió képernyőjén. A hátrafelé néző 5 megapixeles kamera autofókusszal és vakuval, kiegészül egy előre néző 2 megapixeles kamerával. Az Acer ICONIA TAB A500 számos előre telepített alkalmazással van ellátva, beleértve a Clear.Fi media alkalmazást, ami lehetőséget nyújt fényképek, zenék és videófile-ok kezelésére.

2011-2012 EISA elismerések - telefon díjak 2Európa Asztali Hangsugárzója 2011-2012 – Bowers & Wilkins MM-1

Változtassa át PC-jét egy hi-fi rendszerré úgy, hogy adjon hozzá egy dinamikus aktív hangszórórendszert! A Bowers & Wilkins MM1-es hangszórói a legjobb választás, ha a számítógépén játszani, vagy dolgozni szeretne! A hangszórók egy alumínium lemezekkel borított, igényesen megmunkált, fekete grillháló-elejű házban helyezkednek el, melytől ez a minimál-dizájn mégis high class megjelenéssel bír. Ez a lenyűgöző pár két utas hangszórórendszer csupán 17 cm magas, de ebben a kis méretben is tartalmaz DSP-vezérelt mélysugárzót és tweetert, valamint beépített DAC-t. A stílusos távvezérlő és az USB csatlakozó, továbbá a 3,5 mm-es jack csatlakozó teszi teljessé a rendszert. A hangfalpár nem olcsó, de hangminősége könnyűszerrel indokolja költségeinket.

2011-2012 EISA elismerések - telefon díjak 3Európa Fejhallgatója 2011-2012 – Bowers & Wilkins P5

Bowers & Wilkins P5 zajzáras fejhallgatója magas szinvonalú zenei élményt nyújt a hallgatónak. A megtévesztően könnyű fülbehelyezhető fejhallgató kényelmes, valódi bőr fülpárnákkal valamint az erős fém fejpánttal készült. Mylar membránok és neodímium mágnesek gondoskodnak pontos és részletezett hangátvitelről. Apple távirányító és mikrofon, teszi lehetővé, hogy a P 5 kapcsolás nélkül fogadja a bejövő mobil hívások fogadását, kiváló hangminőséggel. A hangzás széles és nyitott a közép és magas hangoknál egyaránt, míg a basszus mély és ütős akkor is ha okostelefont vagy más mobil eszközt hallgatunk. Ez a kifinomult készülék izléses dizájn mellett fantasztikus reprodukciót szolgáltat.

2011-2012 EISA elismerések - telefon díjak 4Európa Közösségi Média Telefonja  2011-2012 – HTC ChaCha

Ha ön a közösségi háló eléréséhez ideális mobil telefont keres, a HTC ChaCha az egyik legjobb választás. Az elegáns Android főbb jellemzője a teljes QWERTY billenytűzet ami egy egyszerű dedikált gomb segítségével közvetlen hozzáférést biztosít a Facebook-hoz. A képek megosztása, kommentek írása most sokkal kényelmesebb mint valaha. Chatelni, e-mailt küldeni fénysebességgel, zenét hallgatni (a legtöbb codec támogatott), vagy böngészni az interneten a HTC ChaCha-val lenyűgözően egyszerű. Az 5 megapixeles beépített kamera lehetővé teszi, hogy közössége számára hivatalos riporterré váljon. Ezzel a hihetetlen tárggyal a kezében, kapcsolatban érezheti magát a világgal.

2011-2012 EISA elismerések - telefon díjak 5Európa Mobiltelefonja 2011-2012 – Samsung GALAXY S II

A Samsung GALAXY S II -őt hatalmas érdeklődés kiséri Super AMOLED Plus 4,3” (10,9 cm) nagyságú kijelzője, valamint az 1,2 GHz –es dupla processor által biztosított sebessége miatt. Ezzel a készülékkel úgy érezheted bármit bármit megtehetsz amit csak akarsz, legyen az internet böngészés, Full HD videó készítés, vagy bármely media visszajátsszása (a legtöbb codec-et felismeri), játék, vagy fényképezés akár kevés fényben, a beépített LED flash és a 8 megapixeles szenzornak köszönhetően. A super vékony 8,49mm test, az Android v2.3 operációs rendszer és a különösen felhasználó-barát Touch Wiz UX felület mind együtt van ahhoz hogy egy izgalmas és versenyképes terméket kináljon a vásárlóknak.

2011-2012 EISA elismerések - telefon díjak 6Európa Kamera Telefonja 2011-2012 – Sony Ericsson Xperia arc/arc S

A legvékonyabb részén 8.7mm –es Xperia Arc egy remek superslim mobiltelefon, ami vonzza a szemet és könnyen elfér a zsebben. Jellemzője a 4.2” –os (10.7 cm) LED-es kijelző, amin Bravia vezérlés optimalizálja a videók és fotók lejátszását. Az Xperia Arc kameráját a Sony 8.1 megapixeles Exmor szenzora köré építették, ami részletezett fotók előállítására képes, még alacsony világítási körülmények esetén is. Videofelvétel esetén 720p felbontásra képes, LED vakuja van, és helymeghatározásra is képes. Ez egy Android v2.3 telefon, amit 1GHz processzor hajt. A Xperia Arc nem csak filmekhez és fotókhoz kínál mikro HDMI kimenetet, hogy azután nagyobb televízión nézhessük a képeket, hanem a kijezőt tükrözve a felvett kép élvezhetővé válik még nagyobb képfelületen is.

Forrás: eisa.eu