Válassza az Oldal lehetőséget

8300 forint az egyik legolcsóbb kamerás okosóra

Ezzel az okosórával filmeket nem foung forgatni, de néha elkattintani egy képet jó lesz.

8300 forint az egyik legolcsóbb kamerás okosóra

Meglehetősen összemosódtak a határok, nehéz eldönteni, hogy hol végződnek az okoskarkötők és hol kezdődnek az okosórák. A rendkívül hangzatos, Great Sounds V9 névre keresztelt szerkezettel könnyebb a dolgunk, mert okoskarkötő kamerával egyelőre nincs. Szóval, ez egy óra.

8300 forint az egyik legolcsóbb kamerás okosóra 1

A képességeit tekintve amúgy inkább okoskarkötő, abból is inkább átlagos. Persze a fontosabb funkciók elérhetők, így a szív és alvásmonitorozás, a lépésszámlálás, az elégetett kalóriák mennyisége. Van naptár és számológép funkció, valamint természetesen a bejövő üzenezeinkre is figyelmeztet minket.

8300 forint az egyik legolcsóbb kamerás okosóra 2

Az óra érdekessége az előlapi kamera, aminek felbontása 0,3 megapixel. Ez a mai viszonyok mellett tényleg csak arra elég, hogy elkattintsunk egy képet, ha éppen nincs más lehetőség a kezünk ügyében, de a művészi fotókat a magam részéről kizárnám.

8300 forint az egyik legolcsóbb kamerás okosóra 3

Viszont, cserébe nem is drága az óra, és ehhez képest kimondottan jól is néz ki. Több színben is megvásárolható (a pánt is egy kis gyűrű színe változik), érintésérzékeny a kijelzője, szóval azért nem rossz. Első okosórának, esetleg a fiatalabb korosztálynak szerintem teljesen megfelel.

Itt tudod megvenni:

Great Sounds V9 okosóra

 

További okosóra hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.