Válassza az Oldal lehetőséget

8300 forint az egyik legolcsóbb kamerás okosóra

8300 forint az egyik legolcsóbb kamerás okosóra
83 / 100
Ezzel az okosórával filmeket nem foung forgatni, de néha elkattintani egy képet jó lesz.

8300 forint az egyik legolcsóbb kamerás okosóra

Meglehetősen összemosódtak a határok, nehéz eldönteni, hogy hol végződnek az okoskarkötők és hol kezdődnek az okosórák. A rendkívül hangzatos, Great Sounds V9 névre keresztelt szerkezettel könnyebb a dolgunk, mert okoskarkötő kamerával egyelőre nincs. Szóval, ez egy óra.

8300 forint az egyik legolcsóbb kamerás okosóra 1

A képességeit tekintve amúgy inkább okoskarkötő, abból is inkább átlagos. Persze a fontosabb funkciók elérhetők, így a szív és alvásmonitorozás, a lépésszámlálás, az elégetett kalóriák mennyisége. Van naptár és számológép funkció, valamint természetesen a bejövő üzenezeinkre is figyelmeztet minket.

8300 forint az egyik legolcsóbb kamerás okosóra 2

Az óra érdekessége az előlapi kamera, aminek felbontása 0,3 megapixel. Ez a mai viszonyok mellett tényleg csak arra elég, hogy elkattintsunk egy képet, ha éppen nincs más lehetőség a kezünk ügyében, de a művészi fotókat a magam részéről kizárnám.

8300 forint az egyik legolcsóbb kamerás okosóra 3

Viszont, cserébe nem is drága az óra, és ehhez képest kimondottan jól is néz ki. Több színben is megvásárolható (a pánt is egy kis gyűrű színe változik), érintésérzékeny a kijelzője, szóval azért nem rossz. Első okosórának, esetleg a fiatalabb korosztálynak szerintem teljesen megfelel.

Itt tudod megvenni:

Great Sounds V9 okosóra

 

További okosóra hírek oldalunkon

8300 forint az egyik legolcsóbb kamerás okosóra 4

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2