Válassza az Oldal lehetőséget

Tronsmart Element T6 Plus – vízhatlan termosz mélynyomóval! (kupon)

Tronsmart Element T6 Plus – vízhatlan termosz mélynyomóval! (kupon)

Bemutatkozott a Tronsmart újdonsága. Eddig is nagyon jó volt, most még jobb lett!

tronsmart t6 plus 4

Az előd járt nálunk, és mély nyomokat hagyott bennünk. Nagyon remek szerkezet, nagy akkumulátorral és kimagasló hangminőséggel. A forma, mármint a termoszt utánzó külső már-már megszokott, sok ilyen megoldás van a piacon, de a Tronsmart mindenképpen kiemelkedik közűlük. Erős, tiszta és mély basszust kapunk túla, hiszen az alján egy kimondottan a mély hangok megszólaltatásához használt membrán dolgozik.

tronsmart t6 plus 3

A cikkünkben minden porcikáját megdícsértük a szerkezetnek, egy apróságot kifogásoltunk csak, ez pedig a vízállóság volt. Nem mondom, hogy mindenki ilyennel szeretne zuhanyozni, azt sem, hogy kötelező magunkkal vinni a vizibiciklire, de hát, ha már megvettük, akkor miért ne tennénk. Nos, mostantól megtehetjük, ha az utódot megvásároljuk, hiszen ez a henger már IPX6 minősítést kapott. Ez azt jelenti, hogy ha úszunk nem köthetjük magunk után bójának, de erős vízsugárral történő locsolást 3 percig bírnia kell, emellett pedig nem szabad tönkremennie akkor sem, ha vízbe merítjük. Értsd bele pottyan a Balatonba, de rögtön kimented.

tronsmart t6 plus 5

A lényeg tehát, hogy a szuper Tronsmart Element T6, a vízállóságtól eltekintve tényleg tökéletes volt, a Tronsmart Element T6 Plusnál viszont már ez sem lehet kifogás. A cucc még nagyon új, itthon nem is kapható egyelőre. Pont emiatt szerencsénk van egy bevezető akcióra felhívni a figyelmeteket, amiben az eredeti 79,99 dollár helyett 69,99 dollárért vehetjük meg, További ajándék, hogy az akció ideje alatt a szállítás is ingyenes.

tronsmart t6 plus 6

 

Vásárláshoz használjátok a AFF181_T6PLUS kuponkódot, szállításhoz válasszátok az EU Priority Line szállítási módot itt:

Tronsmart Element T6 Plus

 

Specifikáció
SzínFekete / vörös
AnyagaABS + alumínium
Bluetooth5.0
Bluetooth profilA2DP, ACRCP, HFP
Bluetooth átvitelnyitott térben maximum 20 méter
Kimenet2 x 20W Max
TápDC 5V/3A, USB-C port
Frekvencia tartmány20Hz – 16000Hz
AkkumulátorBeépített lithium akkumulátor, 3300 mAh x 2
Zenelejátszás idejeKözepes hangerőn maximum 15 óra
StandbyNagyjából 24 hónap
Töltési idő3 – 5 óra

Tronsmart Element T6 Plus - vízhatlan termosz mélynyomóval! (kupon) 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2