Válassza az Oldal lehetőséget

A legjobb kínai kütyüs ajándékötletek 5000 forint alatt

A legjobb kínai kütyüs ajándékötletek 5000 forint alatt

Egy csomó olyan cucc, ami jó lesz karácsonyi ajándéknak, hogy sok doboz legyen a fa alatt!

A legjobb kínai kütyüs ajándékötletek 5000 forint alatt


 

Tartalomjegyzék Mutasd

Bevezető

Ajándékozni jó. Őszintén szólva sokkal jobban szeretek ajándékot adni, mint kapni, főleg, ha jól választottam, és látom az örömöt, amit az ajándékom okozott. Azt hiszem, ez a karácsony igazi értelme.

Azt is gondolom, hogy nem az ajándék értéke számít, sokkal inkább az, hogy aki kapja, annak hasznos vagy szórakoztató legyen, egyszóval,  értelmes ajándék legyen. Az már csak plusz, ha a félretett pénzből nem egy, hanem akár két három ilyen ajándékra is futja, persze (oké, nem túl zöld módon), mindent külön becsomagolva, hogy a bontogatás örömét és izgalmát is fel tudjuk turbózni kicsit.

Ebben a cikkben ebben próbálok meg segíteni nektek, vagyis abban, hogy a lehető legkevesebb pénzért találjatok értelmes, hasznos ajándékokat! Készüljetek fel, elég hosszú lesz a lista! Próbáltam lehetőség szerint európai raktárból rendelhető motyókat választani, szokás szerint, ahol van kuponos akció, ott a kuponkódot is feltüntetem.

Ám, mielőtt tovább lépnénk, van itt még valami, ami a karácsonyhoz kötődik. Facebook csoportunkban már elindult a karácsonyi nyereményjáték, amiben több tucat ajándék talál majd gazdára, és ezek karácsony este már ott is lehetnek majd nálad, a fa alatt. Többek között két okostelefon, egy tablet, egy okosóra, kamerák, meg egyéb értékes dolgok. Ahhoz hogy játsz nem kell mást tenned, mint csatlakozni a csoporthoz, és, ha az alábbi listából megveszel valamit, akkor már ott is lehetsz a reménybeli nyertesek között. A további információkat a csoportban megtalálod itt:

Kínából vásárlók Facebook csoportja

 

Ha pedig már az ajándékoknál tartunk, akkor azt sem szabad elfelejtenem, hogy most, karácsony közeledtével a Youtube csatornánkon is nyerhettek egy mobiltelefont. Ezzel kapcsolatban minden információt megtaláltok ebben a rövid, 40 másodperces videóban.

HOC TV nyereményjáték

 


 

Tollak, ceruzák

Xiaomi KACO Colorful Gel Pens 0.5mm Pen Refill 8Pcs/Pack Signing Pens For Student School Office

Elsőként két ötlet olyanoknak, akik alkotni szeretnek. Mármint papírra. Nekik találtam a kedvelt Xiaomi márkától egy csomag ceruzát és egy csomag gél tollat. Gyerekeknek is, felnőtteknek is jó ajándék lehet, és, ami a lényeg, ezek tényleg nem kerülnek sokba.

Mind a két termék cseh raktárból rendelhető. A ceruzához és a géltollhoz használjátok a BGAFF10OFF  kuponkódot, ezzel a ceruza ára 1688 forint, a gél tollé pedig  1970 forint. Vásárlás az alábbi hivatkozásokon:

Xiaomi Kaco HB ceruzák

Xiaomi KACO géltollak

 


 

XIAOMI YOUPIN póker kártya (francia kártya)

XIAOMI YOUPIN Creative Game Card Werewolf Killing Poker Playing Cards Board Games

Bár a nagy pókerláz már évekkel ezelőtt lecsengett, még mindig sokan vannak, akik szeretnek kártyázni. Természetesen nem csak pókerezni lehet vele, hanem más, franciakártyás játékokat is játszhatunk. Nekem speciel ezek még mindig nagyonn élményt okoznak, mint a legtöbb társasjáték, biztos nem vagyok ezzel egyedül.

A Xiaomi kártyája is cseh raktárból vásárolható meg, az ára a BGAFF10OFF kuponkóddal 1688 forint itt:

XIAOMI YOUPIN póker kártya (francia kártya)

 


 

SQ11 1080P Mini kamera

SQ11 1080P Mini Night Vision DV Auto Video Recorder Vlog Sport Camera Support TV Out Monitor

Használható minőségű felvételeket készít ez az apró kamera. Persze senki ne számítson ezért az árért a csúcsra, de tényleg használható, próbáltam magam is. Az egyetlen hiányossága, hogy kijelzője nincs, így mindent a gombok különböző kombinációival kell beállítani rajta, ennek megtanulása, illetve a beállítások elvégzése kicsit nehézkes. Ha ez nem rettent el, akkor érdekes ajándék lehet belőle.

A kamera angol raktárból jön, a BGSQ11599 kuponkóddal az ára mindössze 1876 forint, az alábbi linken találjátok meg:

SQ11 1080P Mini kamera

 


 

Mini Tesla tekercs (DIY)

Geekcreit® DIY Mini Tesla Coil Module Unassembled 15W DC 15-24V 2A Plasma Speaker Electronic Kit

Ez a csomag azoknak lesz jó ajándék, akik szeretnek barkácsolni, forrasztgatni. A készletben minden megtalálunk, amivel egy működőképes Tesla tekercset hozhatunk létre, ezzel aztán végezhetünk érdekes kísérleteket. Hogy mást ne mondjak a közelében világítani fognak a fénycsövek, persze anélkül, hogy áram alá helyeznénk őket. Sőt, van a nyomtatott áramköri lapon egy hangbemenet is, így még zenélni is fog a tekercsünk.

Ez valóban érdekes és hasznos ajándék. Hasznos, legalábbis abban az értelemben, hogy a kamasz gyerekünk legalább egy ideig nem a telefonját bámulja, aztán, még az is lehet, hogy felkelti az érdeklődését a fizika iránt. Természetesen felnőtteknek is jó játék, és nem is kérnek érte sokat.

Az angol raktárból jüön ez is, a BGAFF10OFF kuponkóddal 2085 forintot kell érte fizetnünk itt:

Mini Tesla tekercs (DIY)

 


 

Digitális tolómérő

DANIU 6inch 150mm Electronic Digital Caliper Ruler Carbon Fiber Composite Vernier

Azt hiszem, erről túl sokat nem kell írnom, a lényeg ott van a képen. Barkácsolós hajlamokkal rendelkezőknek jó kis ajándék, főleg, ha már szemüveggel sem látják jól a hagyományos tolómérő rovátkáit.

Ehhez a termékhez kupon nincs, de így sem drága, és ez is az angol raktárból érkezik:

Digitális tolómérő

 


 

Kesztyűk

Itt két különlegesebb darabot mutatok. Az egyik azoknak, akik télen, az utcán is szeretnék nyomkodni a telefonjukat, de úgy, hogy közben nem fagy le az ujjuk, a mások pedig azoknak, akik a téli sportokat szeretik, de eközben is szeretnék melegben tudni a kezüket.

A legjobb kínai kütyüs ajándékötletek 5000 forint alatt 1

Jön a hideg, előbb utóbb kesztyű is kerül a kezünkre. Igen ám, de kesztyűben nem lejet nyomkodni a telefonunkat. Pontosabban lehet, csak felesleges, mert semmi nem történik, ha hozzáérünk a kijelzőhöz. Erre jelent megoldást ez a vízálló kesztyű, amit motorosoknak ajánlanak. Motorosként azt mondom, hogy ezt motorra senki ne vegye fel, mert nulla védelmet kapott, ám utcára pont jó lesz. Nem fázik a kezünk, és nyomkodhatjuk benne a telefont.

Ez is angol raktár, a BGHU0017 kóddal az ára mindössze 2189 forint itt:

Kesztyű telefonfüggőknek

 

IPRee® 1 Pair Electric Battery Heated Gloves Waterproof Touchscreen Warm Gloves Full Finger Heating Thermal Gloves Ski Bike Mobile Phone Motorcycle Gloves Winter for Men and Women

A második kesztyű konkrétan fűtéssel van ellátva, akkumulátoros, tölthető, természetesen vízálló. Hab a tortán, hogy ez is kapott a mutatóujj végére olyan bevonatot, amivel képesek leszünk a telefonunk képernyőjét nyomkodni.

Ez sajnos kínai raktárból rendelhető, de az ára nagyon jó, a BGHU0076 kuponkóddal 3500 forint csak az ára.

IPRee fűthető kesztyű

 


 

Xiaomi hátizsákok

Original Xiaomi 7L Backpack Multiple Color Level 4 Water Repellent Shoulder Bag Travel For Women Men Student Traveling Camping

Túrázáshoz vagy a városban rohangáláshoz pont megfelelők, sőt, ha nem kell túl sok könyvet cipelni, akkor iskolába is megfelelő lehet. Ez is Xiaomi, szóval a miőséggel nem lesz baj, ebből egyel nagyobb van nekem, már évek óta hibátlan, pedig kap rendesen. A kisebb zsák 7, a nagyonn 10 literes, kinézetre lényegében megegyeznek.

A 7 literes zsák nem az angol, hanem a cseh raktárból érkezik, a BGXIAOMIBB kuponkóddal 2502 forintot kell érte fizetnünk.

Xiaomi 7 literes hátizsák

A 10 literes viszont a cseh raktárból jön, a bGhOnEy10 kuponkóddal az ára 3943 forint.

Xiaomi 10 literes hátizsák

 


 

Kinyitható zsebkés

Ha már hátizsák és túrázás, akkor egy kicsit maradjunk még ezen a vonalon.

A legjobb kínai kütyüs ajándékötletek 5000 forint alatt 2

A képen látható zsebkés kimondottan jól jön, ha sátorozni vagy túrázni indulunk. Elég mutatós, a leírás szerint a penge meglehetősen kemény acél, a nyél pedig a külső hatásoknak jól ellenálló műanyag borítást kapott. Ez is olyan darab, amit akár ajándéknak is el tudok képzelni, ráadásul nem is túl drága, hiszen kupon nélkül is csak 3127 forintba kerül. A raktár viszont kínai, de azért van még olyan messze a karácsony, hogy amiatt kéne aggódni, hogy nem fog megérkezni.

Kinyitható zsebkés

 


 

4 számítógépes cucc

Na, ez a négy dolog talán nem annyira ajándék szagú, de jó az áruk, nem tudtam kihagyni őket, ezért elnézést kérek. Ezek is kínai raktárból jönnek (kivéve az utolsó darabot, mert az cseh raktáras), így a szállítási idő 2-3 hét biztos lesz.

A legjobb kínai kütyüs ajándékötletek 5000 forint alatt 3

Az egyik egy sima USB elosztó, igaz, az ORICO gyártja, aminek a termékeit nagyon szeretem. 5 USB portot csinál egyből. A négy hagyományos kimenet mellé kapunk egy USB Type-C-t is, szóval nem csak elosztó, hanem átalakító is egyben. Hasznos, ha van a notebook táskánkban a gép mellett egy ilyen.

ORICO USB elosztó – kuponkód: X56D447BE91EB001 – 1562 Ft

 

A legjobb kínai kütyüs ajándékötletek 5000 forint alatt 4

A másik két motyó a wifi hálózat erősítésére, kiterjesztésére használható repater, ezek közül at egyik noname, olcsóbb, de az adatok alapján jónak tűnő szerkezet. A másik a Xiaomitól érkezett természetesen drágább valamivel, de a nevet meg kell fizetni. Amihez van kupon, ahhoz a link mellett megtaláljátok.

Noname repeater – Kuponkód: J56985321F227000 – 3600 Ft

 

A legjobb kínai kütyüs ajándékötletek 5000 forint alatt 5

Xiaomi repeater – Kuponkód: X5698368AA227001 – 4226 Ft

 

Negyedikként egy külső akkumulátort szeretnék mutatni, ami a Blitzwolf egyik új terméke. 10 000 mAh kapacitással, a töltöttséget numerikus formában mutató kijelzővel szerelték fel. A feltöltést USB Type-C csatlakozón végezhetjük, egyszerre két USB-s eszközt tölthetünk, vagy használhatunk vele.

Ahogy fent írtam, ez EU, konkrétan cseh raktárból rendelhető, az ára a BGHU0092 kuponkóddal mindössze 4973 forint. Tényleg baráti!

A legjobb kínai kütyüs ajándékötletek 5000 forint alatt 6

BlitzWolf BW-P12 külső akkumulátor – Kuponkód: BGHU0092 – 4973 Ft

 


 

DIGOO DG-AN0471 digitális ébresztőóra

DIGOO DG-AN0471 Digital Alarm Clock Real-Time Temperature Display with Snooze Function

Jól néz ki, mutatja az aktuális időt, a hőmérsékletet, és persze ébreszteni is tud. Állandó háttérvilágítás nnincs, de ha a tetején megnyomjuk a gombot, akor 5 másodpercig sötétben is láthatjuk a pontos időt. Az áramellátást két darab AAA ceruzaelem biztosítja. Mást nem is kell tudni róla, csak az árát!

Cseh raktárból pillanatok alatt megkapjuk, az ára pedig mindössze 2815 forint.

DIGOO DG-AN0471 digitális ébresztőóra

 


 

Mutatós telefontartó autóba

360° Adjustable Rotation Ball Anti-slip Car CD Slot Phone Holder

Ennek a szerkezetnek két érdekessége van. Az egyik, hogy az úgynevezett garvitációs megoldások közé tartozik, vagyis nem kell a telefont tartó részt állítgatni. A készüléket ráhejezzük az alsó tartóra, és a saját, pontosabban a telefon súlyával húzza be az oldalsó karokat. Kényelmes megoldás.

A másik érdekessége, hogy nem az üvegre vagy a szellőzőrácsra kell tenni, hanem az autó CD lejátszójának nyílásába. Manapság a CD lejátszók kezdenek annyira feleslegessé válni, mint régebben a kazettásmagnók, szóval amúgy sem használjuk, akkor pedig miért ne használjuk valami másra, például tarthatja a telefonunkat.

Szokás szerint cseh raktár, az ára pedig a cb2941 kuponkóddal mindössze 2816 forint.

Mutatós telefontartó autóba

 


 

Kerékpáros cuccok

XANES SFL-01 600LM XPG + 2 LED Bicycle German Standard Smart Sensor Warning Light Waterproof Bike Front Light Headlightt Flashlight 5 Modes USB Charging Night Riding

Két használható dolgot találtam európai raktárban. Az egyik a kedvelt XANES SFL-01 lámpa, a második pedig egy alumínium telefontartó. Előbbi természetesen akkumulátoros, a fényereje 600 lumen, 5 világítási módot ismer, a fényerő pedig érintéssel változtatható.

Aluminum Alloy Bike Bicycle Motorbike Handlebar Phone Holder With Silicone Strap For 3.5 inch-6.2 inch Smart Phone

A telefontartó nem túl izgalmas darab, de ennél sokkal fontosabb, hogy nem műanyag, hanem alumínium, így valószínűleg elég tartós lesz. A telefont kézzel kell egy menetes, csavaros résszel rögzíteni. Mindenképpen jó ajándéknak gondolom ezt is és a lámpát is, ráadásul a kettő együtt alig 5000 forint, szóval két ajándék ennyiből meg is van.

XANES SFL-01 kerékpár lámpa

Alumínium telefontartó kerékpárra – kuponkód: BGAFF10OFF

 


 

Asztali lámpák

Két jópofa lámpát mutatok, az egyik a Blitzwolftól, a másik a Xiaomitól érkezik.

A Blitzwolf lámpája egy éjszakai lámpa, amibe akkumulátor került. USB-ről tölthető, a vezérlés érintésérzékeny kapcsolóval történik, állítható a fényerősség, és színesen is tud világítani. Érdekes forma, kimondottan jó ajándéknak tűnik.

BlitzWolf® BW-LT9 Touch Switch Color Night Light 4000K Color Temperature 85 Lumens 240° Lighting Angle Lamp

A Xiaomi lámpája is hasonló módon működik, ebben is van akkumulátor, ezt is USB-ről tölthetjük. A forma tekintetében egy kicsit konzervatívabb, bár, mint a képen látható, ez is egy csinos darab. Csiptetős talpával az asztalra vagy akár az éjjeli szekrényre is felcsíptethetjük.

Yeelight 5W LED USB Rechargeable Clip Desk Table Lamp Eye Protection Touch Dimmer 3 Modes Reading Lamp (Xiaomi Ecosystem Product)

Természetesen ezek is EU raktárból rendelhetők. A Blitzwolf lámpa ára a bGhOnEy10 kuponkóddal 3661 forint, a Xiaomi lámpát kupon nélkül 4068 forintért vásárolhatjuk meg.

BlitzWolf BW-LT9 éjszakai lámpa

Xiaomi Yeelight asztali lámpa

 


 

Konyhai cuccok

Az olcsó kategóriában két érdekes dolgot találtam, az egyik egy gyümölcshámozó, a másik pedig egy Xiaomi óra.

A hámozó elektromos, vagyis nem nekünk kell a gyümölcsöt, zöldséget tekerni, megteszi ezt helyettünk egy motor. Üzemeltethető elemről vagy külső táőtól, utóbbi nem a csomag része, de ha később szükségét érzitek, akkor itthon valami olcsó univerzális táppal megoldható a probléma.

Kitchen Automatic Apple Peeler Potato Peeling Slicer Electric Peeler Machine

A Xiaomi óra egy digitális kijelzős darab, a hátuljába mágnes van, így fel elhet tapasztani például a hűtőszekrényre. A működtetéshez három darab AAA ceruzaelemre lesz szükségünk. Funkcióját tekintve természetesen arra való, mint minden más, hasonló szerkezet, beállíthatjuk a főzés idejét, és ha lejár, akkor jelez nekünk.

Baseus Magnetic Digital Timers Alarm Clock Mechanical Cooking Timer Alarm Counter Clock from Xiaomi Ecological Chain

 

A gyümölcshámozó ára a bGhOnEy10 kuponkóddal 3918 forint, az óráért pedig a BGCZBSDEA kóddal 4068 forintot kell fizetnünk.

Elektromos gyümölcshámozó

Xiaomi Baseus konyhai óra

 


 

Távirányítós játékok

A következő csoportba három terméket sikerült kiszúrnom. Ezek, már csak az áruk miatt is játéknak tekinthetők, szóval komolyabb feladatokra, mint például videózni alkalmatlanok. Viszont, játéknak, kikapcsolódásnak megfelelőek lesznek.

Eachine E55 Mini WiFi FPV Foldable Pocket Selfie Drone With High Hold Mode RC Quadcopter(11,85€ Code: BGE55ES)

Az első egy igen apró kamerás drón. A felbontás nevetségesen kicsi, hiszen a kamera mindössze 0,3 megapixeles, de arra azért elegendő, hogy a telefonunkon lássuk, amit a drón lát. A csomagban van minden ami a repüléshez kell, szóval, csak össze kell rakni, aztán mehet is a móka. A méret miatt egyértelműen beltéri használat javasolt!

Mini Can Remote Radio Control Racing RC Car Vehicles Model LED Light

A második és a harmadik egy-egy autó. Az egyik egy egészen apró jármű, itt sportautóról beszélhetünk, a második pedig egy apró buggy. A kicsit egyértelműen beltérre javasolhatom, de a másikat a gyártó kültéri használatra szánta, vagyis ezzel mehetünk a kertbe is. Természetesen ettől még lehet szobában használni.

Banggood 1/32 2.4G Racing Multilayer in Parallel Operate USB Charging Edition Formula RC Car Indoor Toys

A kamerás drón a spanyol raktárból jön, az ára a BGE55ES kuponkóddal 5000 forint alatt van. A szállítási költség sajnos elég magas, szóval erre figyeljetek. A kisebb autó cseh raktárban van, innen ingyenes a szállítás. A BGTT10 kuponkóddal az ára mindössze 3661 forint. A nagyobb autó is cseh raktárból jön, a szállításért így nem kell fizetnünk. Az ára a bGhOnEy10 kuponkóddal 4613 forint.

Eachine E55 Mini WiFi FPV drón

Mini Can Remote Radio Control Racing RC Car

Banggood 1/32 2.4G Racing Car

 


 

Fogkefék

Találtam két olcsó, de jónak tűnő darabot. Ezek nem EU raktárban vannak, de az alacsony ár miatt nem kell vámkezeléstől tartanunk. Mind a két fogkefe a szokásos szónikus, vagyis rezgőfejes darab. Mind a kettőben van több fogmosási mód, akkumulátorosak természetesen. Az egyikhez 4- a másikhoz 2 fej jár alapból.

A legjobb kínai kütyüs ajándékötletek 5000 forint alatt 7

Természetesen itt is adom a kuponkódot, legalábbis az egyikhez, amivel az amúgy olcsó fogkefét még olcsóbbá tudjátok tenni. Itt lent, a link mellett megtaláljátok a kódot is!

2020 New Electric Toothbrush – 2877 forint

Alfawise SG – 949 Sonic Electric Toothbrush – kuponkód: GBSG9490508 – 5002 forint

 


 

Xiaomi orrszőr nyíró

A legjobb kínai kütyüs ajándékötletek 5000 forint alatt 8

A végére, a fogkefék után mégegy cucc, ami a fürdőszobában fog lakni, ez pedig a Xiaomi orrszőr nyíró kézi készüléke. Sok érdekeset nem tudok róla írni, természetesen akkumulátoros, természetesen jól néz ki (már amennyire egy ilyen jól nézhet ki), mert Xiaomi, vélhetően a minőséggel sem lesz probléma.

Ez is kínai raktáras termék, de legalább olcsó. A W56A86EACD5EB001 kuponkóddal mindössze 2814 forintot kell érte fizetnünk itt:

Xiaomi orrszőr nyíró

 

 


 

ZÁRSZÓ

 

A végére a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

 

 

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most mobiltelefont nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

Ne feledd, a fenti termékek, ha nem európai raktárból rendeled, akkor vámkötelesek. Ha szeretnéd, hogy a vámot az eladó fizesse meg helyetted, akkor válaszd a vámmentes Priority Line vagy EU Priority Line szállítási módot!

A poszt kereskedelmi üzenetet tartalmaz.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.