Válassza az Oldal lehetőséget

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére

Ebben a hónapban ezeket a Blitzwolf cuccokat érdemes megvenni.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére


Bevezető

Az utóbbi egy- másfél évben a Blitzwolf nagyon megizmosodott. A kezdetben leginkább autós kiegészítőivel, töltőivel, fej és fülhallgatóival hódító márka mára rengeteg területen bemutatkozott. Gamer cuccok, projektorok, háztartásigépek BlitzHome almárkába szervezve, és még folytathatnám a sort.

Nem véletlen, hogy nálam is egyre több a Blitzwolf cucc. Második-harmadik légtisztítónak már nem Xiaomit vettem, de van a plafonon Blitzwolf okoslámpa, a konyhában Blitzwolf (BlitzHome) kávéfőző és forróéevegős sütő és grill. De Blitzwolf az asztali és az autós telefontartóm, a töltőm, és három Blitzwolf szék és két Blitzwolf asztal van az irodámban. De még ezeken kívül is van legalább egy tucatnyi BW kütyüm a masszírozótól a külső akkumulátoron át a videózáshoz használt egyik lámpámig.

Szóval a Blitzwolf felnőtt, az árak nem szálltak el, nyugodtan ki merem jelenti, hogy az egyik, ha nem a legjobb ár-teljesítmény mutatóval rendelkező márka ma a piacon, így érdemes vele számolni!

 


HOGY VÁSÁROLJ KUPONNAL?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

 

BlitzHome BH-AF1 és BH-AF2 olajmentes sütők

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 2

Őrült nagyot változott a világ, amióta a sütőkről szóló tesztemet megírtam. Akkor még elsősorban az egészséges életmód volt a legfőbb indok a használatukra, de már felsorakozott még két jelentős érv. Az energiafogyasztás és az étolaj mentesség. Előbbi úgy értendő, hogy aki a hagyományos elektromos sütőt kapcsolta be, hogy forrólevegővel süssön krumplit, egyebeket, annak sokkal olcsóbb lesz ezeket a sütőket használni, mert amíg a hagyományos sütő felmelegszik, azalatt ezekben elkészül a kaja. Az olajnélküliség pedig azért fontos, mert ki tudja mennyibe fog kerülni, sőt, lesz-e egyáltalán.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 3

A sütőkről sokat nem írok most, lévén a tesztben mind a kettőt részletesen bemutattam, sőt készítettem videót is hozzájuk. Ami viszont lényeges, hogy az AF1 a lengyel raktárból bevezető akcióban vásárolható, itt kupon nincs, de a bevezető akció miatt alacsony ár van. A szállítás várható kezdete június 21. Az ára 30 600 forint.

Az AF2 esetén van raktárkészlet, itt a BGBHAF26 kuponkódot használhatjátok. A sütő ára ezzel 30 ezer forint lesz.

Vásárlás itt:

BlitzHome BH-AF1

BlitzHome BH-AF2

 

A sütőkről szóló cikkemet itt találjátok: SÜTÉS OLAJSZAG NÉLKÜL – BLITZWOLF FORRÓLEVEGŐS SÜTŐK TESZTJE

 


 

BlitzWolf BW-KC1 és KC2 kamerák gyerekeknek

A KC1-et már kipróbáltam, valamikor lesz róla teszt is, a KC2 viszont még nem járt nálam. Mondjuk a képességekben amúgy sincs túl sok különbség a két kamera között, hiszen a felbontás megegyezik, mind a kettőnek van egész nagy kijelzője is. A KC1 inkább fényképezőgépekre, míg a KC2 inkább az akciókamerákra hajaz. Ez utóbbi tényt támasztja alá az is, hogy a KC2-höz vízálló tokot is kapunk.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 4

Nem mondom, hogy stúdió minőséget tudnak, de azért az 1080p videók rögzítése 30 képkocka sebességgel nem rossz, egy ilyen, gyerekeknek készült kamerába untig elég is. Nehéz őket tönkretenni, a gyártó ad hozzájuk memóriakártyát is, amit persze nagyobbra is cserélhetünk, ha szeretnénk.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 5

A lényeg, hogy ezekkel a kamerákkal a gyerekek megörökíthetik az életük nekik fontos momentumait, egy nyaralást, egy szülinapot vagy bármit, mi pedig egy kicsit a gyermekünk szemszögéből is megismrkedhetünk a kicsik világával az elkészült képeken, videókon keresztül. Harmadrészt nem a Te telefonodat akarják állandóan elkérni a videózáshoz.

A kamrákat itt találod:

BlitzWolf BW-KC1 – Kuponkód: BG0b41a5 – 5370 Ft

BlitzWolf BW-KC2 – Kuponkód: BG1095b3 – 7288 Ft

 


 

BlitzWolf BW-HOC2, HOC4 és HOC6 irodai székek

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 6

Sokáig a Blitzwolf gamer székek voltak a slágerek, mostanában azonban inkább az irodai székek hódítanak. Ennek talán az lehet az oka, hogy a hazai kínálatban is lehet már olcsó gamer széket kapni – bár tapasztalatom szerint azok minőségben még mindig nem érik utol a Blitzwolfot, ha azonos árkategóriát nézünk-, de irodai székből kevesebb van.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 7

Ezek az irodai székok, az olcsó is és a drágább is, kb. IKEA színvonalat hoznak, csak persze olcsóbban. A HOC2 egy viszonylag egyszerű, ám kényelmes, karfás forgószék. A HOC4 már egyel komolyabb darab, magas háttámlával és fejtámasszal, de alapvetően a HOC2-höz hasonló mechanikával. A HOC6 viszont egy egész komoly darab már, ebben már minőségi mechanika és kényelmes párnázás található.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 8

A kínálatból szerintem mindenki megtalálja az igénye szerint való megoldást. Alááb a linkek, a kuponkódok és az árak:

BlitzWolf BW-HOC2 – Kuponkód: BGHUMX435 – 21 104 Ft

BlitzWolf BW-HOC4 – Kuponkód: BG6e0c49 – 38 374 Ft

BlitzWolf BW-HOC6 – Kuponkód: BG8b77a1 – 49 120 Ft

 


 

Blitzwolf autós cuccok

A hét legjobb kínai kütyüi 5000 forint alatt 6

Ebbe a fejezetbe három terméket találtam, szerintem ezek is hasznosak, sőt, van amelyik kis túlzással életet is menthet. A legegyszerűbb egy gyorstöltő, ami tablet, telefonok, drón, zseblámpa és ezer egyéb dolog töltésére lesz alkalmas utazás közben. Ez a Blitzwolf töltő a 2 portjával kiszélesíti a lehetőségeket, az pedig, hogy az USB Type-C porton akár 100 wattos gyorstöltésre is képes, már csak hab a tortán.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 9

A második egy nagyon mutatós és érdekes telefontartó, amit a ventilátorrácsba vagy a műszerfalra tehetünk. Ennek a szerkezetnek az érdekessége, hogy automata működésű, vagyis nem kell a telefont tartó füleket ki- és bepattintgatni. Ezt úgy érik el, hogy a tartóba beépítettek egy infraszenzort, ami érzékeli a telefonunkat és összezárja a pofákat. Ennek a szerkezetnek kell áram is, de a beépített akkumulátor a leírás szerint egy havi működést tesz lehetővé. Érdekes darab.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 10

A harmadik termék egy zsebbika. Ennek is több haszna van, a 12 000 mAh kapacitást használhatjuk külső akkumulátorként telefont vagy egyéb eszközt töltve, de használhatjuk arra is, amire első sorban kitalálták, vagyis hogy beindítsuk róla az autónkat. Ha meghal az akkumulátor, akkor áldani fogjátok a szerkezetet, mert nem maradtok az út szélén. Teljes töltöttség esetén több indításra is lehetőség van, szóval kereshetünk özletet, ahol új akkumulátort tudunk majd vásárolni.

Árak, linkek és kuponkódok az alábbi hivatkotásokon:

BLITZWOLF BW-SD8 GYORSTÖLTŐ – Kuponkód: BGcc5136 – 5753 Ft

BlitzWolf BW-CF2 telefontartó – Kuponkód: BGHU2168 – 4625 Ft

BlitzWolf BW-JS1 zsebbika – Kuponkód: BGJUN434 – 17 266 Ft

 


Gamer cuccok

Ide is három termék került, mégpedig két fejhallgató és egy gamer asztal. Ez utóbbit több mint egy éve magam is használom teljes megelégedettséggel!

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 11

Az AA-GB1 játékosoknak készült, de nem csak játékhoz használható. RGB fények kapcsolhatók be rajta, 7.1-es hangot tud, nagy, 50 milliméteres meghajtó dolgozik benne. A csillapítás 30 ohm, az átviteli frekvencia 20-20 000 hertz között, az impedancia -42±3dB. Még egy lényeges dolog, a csatlakozó USB rajta, így számítógépekhez esz jól használható.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 12

BlitzWolf AirAux AA-GB4 a képességeket tekintve hasonló, mint a GB1, de azért ránézésre is látszik, hogy ez bizony egy komolyabb darab. Jobb basszust és sokkal jobb játékélményt kapunk, mert beépítettek egy 30 milliméteres meghajtót oldalanként, ami csak a rezgések átviteléért felel. Szóval, míg a GB1-et tudom ajánlani általános célokra is, a GB4 árát már leginkább akkor érdemes megfizetni, ha komoly játékosok vagyunk. Megjegyzem kuponnal most féláron adják, így olcsóbb, mint a kisebbik változat!

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 13

A harmadik tétel ebben a listában egy gamer asztal, amit, mint mondtam magam is használok. Elég nagy, lényegében az egész felülete egy bazi nagy szövet egérpad. Több, mint egy éve nyútum, de se szakadás, se kopás, pedig nálam ki van téve mindenféle fizikai behatásnak. A szövet felület takarítása is egyszerű, sokszor egy száraz ruhával elég áttörölni, de ha nagyon bekoszolódik akkor sem kell mosószer, tisztítószer hozzá. Megérte az árát, de nagyon!

Árak, kuponkódok, linkek itt:

BlitzWolf AirAux AA-GB1 fejhallgató – Kuponkód: BGab2544 – 9974 Ft

BlitzWolf AirAux AA-GB4 fejhallgató – Kuponkód: BG817b6f – 9207 Ft

BlitzWolf BW-GD2 gamerasztal – Kuponkód: BG152f8a – 46 049 Ft

 


 

 

MONITORTARTÓK

Ez itt a monitortartó karok csoportja. Ebből is találunk több félét, egy vagy kétmonitorost, egyszerűbbet és erősebbet, ami akár a 32 colos szörnyetegeket is elbírja.

A hét legjobb Blitzwolf akciói - készülj a karácsonyra! 11

Egy ideje gondolkozom magam is ilyen kar beszerzésén, de azt hiszem most már megvárom a nyár végét, akkor remélhetőleg új irodába költözhetek. Addig pedig elvagyok a mostani rendszerrel, bár nem szeretem, mert a monitor alatt és mögött egy rakat kihasználatlan tér van, amit nem is fogok tudni használni, amíg a monitorom lábon áll és nem tartókaron lóg.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 14

Ha nem haragszotok ezeknél nem bontom külön a termékeket, hiszen lényegében mind ugyan arról szól. A különbség a terhelhetőségben és abban található, hogy egy- vagy két monitort lehet-e rájuk szerelni. Természetesen az árak is ennek tükrében változnak. Az alábbi listában megtaláljátok a hivatkozásokat, a kuponkódokat és az árakat.

BLITZWOLF BW-MS1, 1 MONITORHOZ – KUPONKÓD: BGMS1613 – 13 811 FT

BLITZWOLF BW-MS2, 1 MONITORHOZ – KUPONKÓD: BGJUNEMS2 – 15 347 FT

BLITZWOLF BW-MS3, 2 MONITORHOZ – KUPONKÓD: BG386831 – 17 650 FT

BLITZWOLF BW-MS4, 2 MONITORHOZ – KUPONKÓD: BGMS4613 – 21 488 FT

 


 

Telefonos kiegészítők

Ebbe a csoportba is találtam három terméket, olcsótól a drágábbig.

A legjobb EU raktáras kínai kütyük messze 5000 alatt 16

Az első ezek közül egy leginkább telefonokhoz, tabletekhez vagy notebookokhoz lesz megfelelő ez a kártyaolvasó. Az egyik oldalon USB Type-C, a másikon MicroUSB, de ha a fület lehajtjuk, akkor hagyományos USB csatlakozót kapunk. Szóval, ez egy 3 az egyben egység, lényegében minden USB-s csatlakozóhoz használható. A sebesség 5 Gbps, a felület USB 3.0, szóval gyors is, ahogy annak lennie kell.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 15

A második termék egy szelfibot, de nem akármilyen, ilyet szerintem nem sokan láttatok. Igazi profi szerkezet, mert a megszokott Bluetoothos távvezérlő és a tripodként széthajtható lábak mellé kapott még két igen hasznos extrát. Az egyik egy lámpa, ami rosszabb fényviszonyok mellett is fotó képessé teszi az arcunkat, a másik egy kondenzátormikrofon, aminek segítségével jó hangminőség mellett vehetünk fel videókat.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 16

Szóval ez egy koplett szett, ami akár félprofi vloggerek számára is megfelelő lehet. Ehhez képest az ára nem is magas, de azt a bekezdés végén látni fogjátok Ti is!

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 17

A harmadik termék egy kimondottan telefonokhoz készített gimbal, amivel szép sima, rázkódásmentes videókat tudsz majd készíteni. 3 tengelyes, szóval ez a jobbik fajta, ehhez képest elég karcsú maradt az ára. Van hizzá természtesen applikáció, amit a telefonunkra is telepíthetünk, ezen keresztül pedig egy csomó izgalmas funkciót kapunk. A telefont használhatjuk fekvő vagy álló modban. Van time laps (gyorsított felvétel) funkció, van objektum követés, kép a képben funkció, filterek meg egy csomó egyéb.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 18

Szokás szerint a linkek, az árak és akuponkódok:

BlitzWolf BW-CR1 – Kuponkód: BG43cfe5 – 4486 Ft

BlitzWolf BW-BS15 – Kuponkód: BGbd9075 – 6137 Ft

BlitzWolf BW-BS14 Pro – Kuponkód: BGHU2183 – 27 628 Ft

 


 

Kávéfőzők

A CMM2 egy presszógép, a szokásos karos megoldással. A kávét szűrőbe, a szűrőt karba kell tenni. Egy vagy két adag lefőzésére képes egy ütemben. Ha szeretnél igazán jó kávét készíteni, akkor érdemes mellé egy kávéörlőt is beszerezni, de persze vehetsz jobb minőségű őröltet is, azzal sem lősz mellé. A kávé minőségén túl még a a kávépogácsa szűrőben történő tömörítésével variálhatsz a végtermék ízén, krémességén.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 19

Persze, ahogy mondtam, ennek a kávéfőzőnek nem az a lényege, hogy órákon, napokon át kisérletezhetsz a kávéval, hanem az, hogy pillanatok alatt tudsz vele krémes, habos, ízletes kávét készíteni. Ehhez a tudása is meg van. Precíz hőmérőszenzor, hogy a víz hőmérséklete mindig az ideális 92-95 fokos tartományban legyen, és maximum 20 bar nyomás, ami tényleg csak a drágább gépek sajátja.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 20

Fontos még, hogy egy egész jól használható gőzölőt is kapunk a géppel, amivel egészen profi lattét vagy capucchinot készíthetünk. Na, nem is szaporítom a szót tovább, olvassátok el a cikkemet, nézzétek meg a videómat a gépről: OLASZ KÁVÉZÓ A KONYHÁDBAN? BLITZWOLF KÁVÉFŐZŐ TESZT

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 21

És már itt is a következő masina, ami egy belépő szintű gép, már ha az otthoni baristáknak készült gépeket nézzük. Mint minden Blitzwolf gép esetén, úgy itt is érvényes, hogy a hasonló tudású, ismertebb márkákhoz tartozó gépeknél jóval olcsóbb, ebben az esetben akár 250 százalék is lehet az árbéli eltérés, természetesen a BlitzWolf (Home) javára.

A CMM5 egy olyan masina, amivel már tökéletes kávét készíthetünk, igaz, ehhez kell némi kísérletezőkedv, mivel a géppel szinte mindent testre tudunk szabni. A beépített örlőn 15 fokozatban állíthatjuk az örlemény finomságát, de azt is befolyásolni tudjuk, hogy egy adag elkészítéséhez mennyi örleményt használjunk. Beállíthatjuk a víz mennyiségét is, de ami a legjobb, hogy ezen a gépen találunk már valósidejű nyomásérzékelőt is, aminek segítségével el tudjuk készíteni a tökéletes eszpresszót.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 22

A hozzáértők szerint 12- maximum 15 bar az, ami a kávékészítéshez kell, efölötti nyomásnál már szétnyomja a kávépogácsát a víz/gőz. A nyomást tudjuk szabályozni az örlemény durvaságával, illetve azzal, hogy mennyire préseljük össze a kávépogácsát a szűrőben. Ezek mértéke ráadásul kávéfajtánként változik, illetve ezer és egy dolog szólhat még közbe, mint például a pörkölés milyensége. Nálam például, a legutóbb vásárolt kávéval az ötös finomság és az erőteljesebb préselés vált be.

Három érdekességet emelnék még ki a gép tulajdonságai közül. Az egyik a nagyon pontos áramlásmérő szenzor, aminek segítségével tényleg milliliteres pontossággal állítható be a kávéhoz szükséges víz mennyisége. A másik a hőmérsékletszabályzás, ami a legjobb, 92 fokos hőmérsékleten tartja a vizet. A harmadik a nyomásérzékelő, ami képes automatikusan leereszteni a rendszerben maradt gőzt a kávé készítés után.

Ez a 28 legjobb Blitzwolf akció nyár elejére 23

A CMM5 tehát olyanoknak készül, akik szeretnék a kávézásból otthon is a maximumot kihozni. Olyanoknak, akik nem sajnálnak némi időt rászánni arra, hogy a lehető legjobb kávét készítsék el, akik szeretnék a vendégeiket is elkápráztatni egy jó kávéval.

A gépről készült tesztemet itt olvashatod: KÁVÉGÉP KEZDŐ BARISTÁKNAK SZERETETTEL – BLITZHOME BH-CMM5 TESZT

Szokás szerint a linkek, a kuponkódok és az árak:

Blitzwolf BW-CMM2 – Kuponkód: BG00f5df – 28 012 Ft

Blitzhome BH-CMM5 – Kuponkód: BGb6ae11 – 104 767 Ft


 

Egyéb cuccok vegyesen

Ha már a Xiaomi is túl drága ezeket vedd helyette 3

Nem a klasszikus értelemben okos, vagyis hiába mondod neki, hogy: Tükröm, tükröm mond meg szépen…. nem fog válaszolni. Nem lehet a telefonnal sem összekapcsolni vagy fogmosás közben a híreket nézni, azonban van így is néhány okos funkció benne. Például van egy nagyítós tükörrel ellátott rész benne, ami világítást is kapott. Lehet állítani a világítás fényerejét és a fény hőfokát is hidegtől a melegig. Vízálló természetesen, érintésérzékeny gombokkal állítható, az pedig már csak hab a tortán, hogy még párátlanító funkcióval is rendelkezik.

Jelenleg két méretben tudod megvásárolni. A BGBWMIR1 kuponkóddal az ára 39 145 forint az alábbi hivatkozáson:

BLITZWOLF-SML1 FÜRDŐSZOBAI OKOSTÜKÖR

 


 

Ha már a Xiaomi is túl drága ezeket vedd helyette 15

A Blitzwolf tavaly előtt mutatta be légtisztítóit, és túlzás nélkül mondhatom, hatalmas sikert aratott velük. Tudásra megegyeznek, vagy némely képességükben még jobbak is, mint a Xiaomi légtisztítói, ráadásul jóval olcsóbbak azoknál. Most az egyik kisebb, mondjuk hálószobába való légtisztítójukat akciózzák, az AP1-et. Erről tesztet is írtam, amit ott olvashattok: BLITZHOME BH-AP1 ÉS AP1C – OLCSÓ LÉGTISZTÍTÓ IKREK TESZTJE

Ezt a gépet a BGa91dfa kuponkóddal most extra olcsón, 23 023 forintért kapjuk meg itt:

BLITZWOLF BW-AP1 LÉGTISZTÍTÓ

 


 

Ha már a Xiaomi is túl drága ezeket vedd helyette 4

Ez egy sima hosszabbítónak néz ki, de nagyon nem az. Tény, hogy van rajta 8 darab 220-as dugónak hely, de ezek mellett találunk három darab normál USB (A) aljzatot és egy USB Type-C csatlakozót is. Ezeken keresztül használhatsz gyorstöltést. VAn kapcsoló, amivel mindent áramtalaníthatsz, de van egy csomó védelem is, olyanok mint túlterhelés, túláram, rövidzárlat, túlfeszültség, ráadásként pedig az egész szerkezet tűzálló anyagból készült.

Szóval a lényeg, egy elosztóból tudsz rengeteg eszközt használni, amik ráadásul biztonságban is lesznek.

A termék ára a BGHU2191 vagy a BGHU2198 kuponkóddal 9974 forint itt:

BLITZWOLF BW-PC2 2500W ELOSZTÓ

 


 

A legjobb Blitzwolf akciók februárban 8

Ha veszel egy ilyet, soha többé nem kell hideg deszkára ülnöd. Plusz. Van bidé funkció, van öntisztító funkció, UV fénnyel sterilizálja a magát, az üléshőmérséklet, a víz hőmérséklet, a vízsugár intenzítása és pozíciója állítható, van külön mosás funkció hölgyeknek sé külön babáknak, és kicsit fura módon van hangulatfény is a vécében. Ez utóbbi képesség csöppet feleslegesnek tűnik, de a többi tényleg jó! Ráadás, hogy jól is néz ki, és ha vendégek jönnek, akkor várni fogod, hogy valaki elmenjen végre oda, ahova a királyok is gyalog járnak.

Nyilván erről is írtam tesztet, itt olvashatjátok: KIPRÓBÁLTUK – BLITZWOLF OKOS WC ÜLŐKE A BUTA VÉCÉDRE

A BGHUMX051 kuponkóddal 69 076 pénzt kérnek érte itt:

BLITZWOLF BW-ST01 OKOS WC ÜLŐKE

 


 

15 kínai kütyü, amire érdemes költeni 9

Mutatós óra olyan extrákkal, mint 24 órás szívmonitor, lépsészámlálás, bejövő üzenetek kijelzése, szóval mminden olyasmi, amit ma egy okosórától elvárhatunk. Támogat 10 sportmódot, figyeli az alvásunkminőségét, és tud még ezer egyéb dolgot is. Ráadásul jól néz ki a kerek számlappal (ami persze cserélhető) és a hagyományos, felhúzós órákat idéző külső formával. Az ára a BG0f30d4 kuponkóddal 15 347 forint, természetesen ez is a cseh raktrból érkezik vámkezelés és vámköltségek nélkül. Kattints ide ha megtetszett:

BLITZWOLF BW-HL4 OKOSÓRA

 


 

Ha már a Xiaomi is túl drága ezeket vedd helyette 16

Külső akkumulátorokkal Dunát lehet rekeszteni, de van egy piaci rés, amit eddig nem nagyon töltöttek be. Ez pedig a kisméretű powerbank-ek területe. A külső akkumulátorok kiterjedése közel egyforma, a gyártók inkább a vastagságon változtatnak a kapacitás függvényében. A Blitzwolf most a powerbank hosszából faragott, gy egy élhető méretű 10 000 mAh kapacitású darabot hoztak létre. Női retikülbe való darab!

Az akkumulátor ára kupon nélkül 7671 forint itt:

BLITZWOLF BW-P16 MINI POWERBANK

 

 


 

ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, nézd meg a kipróbált termékeket mozgás, működés közben is!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

 

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.